Megint ikrei születtek Roger Federernek

Forrás: AFP/Jean Christophe Magnenet -
ikrek Születés Roger Federer teniszcsillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svájci teniszklasszis felesége, Mirka kedden két egészséges fiúnak adott életet. Ikerlányaik már óvodáskorúak.

Ismét ikrei születtek Roger Federernek. A 17-szeres Grand Slam-tornagyőztes, 32 éves Federer - aki a várható családi esemény miatt visszalépett az e heti, madridi versenytől - a Facebookon és a Twitteren jelentette be a jó hírt.

Forrás: AFP/Jean Christophe Magnenet

"Hihetetlen boldogsággal tölt el bennünket, hogy közölhetjük: ma este megszületett Leo és Lenny. Újra ikrek. Csoda" - írta a pár, amelynek ikerlányai, Charlene Riva és Myla Rose júliusban lesznek ötévesek.
Federer várhatóan kihagyja a jövő heti, római salakos viadalt is, sőt esetleg a május 25-én rajtoló Roland Garrost is. A játékos legutóbb 2000-ben hiányzott Grand Slam-tornáról – számol be az MTI.

Vigyázat, tábor! Erre figyelj, ha szülő vagy!http://www.life.hu/csalad/20140506-a-biztonsagos-gyerektaborokrol-rendeznek-egy-expot-majus-11-en.htmlA tavasz egyik legnagyobb családi fesztiválján választ kaphatsz minden kérdésedre, és megismerheted a legjobb táborlehetőségeket.CsaládOrigoElveszik kislányát az egykori megasztárostólhttp://www.life.hu/csalad/20140506-nkuya-sonia-egykori-megasztarostol-elveszik-kislanyat-igy-dontott-a-birosag-masodfokon.htmlNkuya Sonia kétéves gyermekét jogerősen kiutasították az országból. Az énekesnő azonban harcol kislányáért.CsaládOrigoEgyéves lett Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/csalad/20140506-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-egyeves-lett.htmlHogy rohan az idő... Mintha még csak most újságoltuk volna el nektek, hogy megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici, most pedig már az első szülinapját ünnepli a család.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.