kézilabdázó SportKlub Pálinger Katalin kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kézilabdaklasszis megmutatta meseszép kislányát, Szofit, aki még csak kilenc hónapos, de már remekül kezeli a labdát. Persze, volt kitől örökölnie. 

Pálinger Katit - azt vallja - teljesen megváltoztatta az anyaság, még korábbi elveit is könnyedén feladta, amikor először megérezte kislánya szívdobbanását.

Forrás: SportKlub

„Mindig azt mondtam, hogy én nem fogok gügyögni, de Szofi még talán csak két hónapos lehetett a pocakomban, már gügyögtem" – mesélte nevetve Kati a SportKlub MezTelenül című műsorában.

„Szépen felborulnak ezek a dolgok, ezt akkor érzi meg az ember, amikor a saját gyerekét magához öleli, amikor szuszog mellette, és nap mint nap rámosolyog. Nagyon szerencsés vagyok, mert nagyon jó kisbabát kaptam, és a terhességemet is egy csodaként éltem meg, jól éreztem magam végig. Amikor pedig először megfoghattam a lányomat, egy teljesen más világba csöppenhettem, tényleg ez a legcsodálatosabb dolog az életben" – tette hozzá a sportoló, aki további terveiről is vallott.

„Szofi annyira jó baba, hogy meg is beszéltük a kedvesemmel, át kell gondolni, mikor jön a második, mert még egy ilyen jó babánk nem lesz, az biztos. Szeretném majd neki is megadni azt a figyelmet, amit Szofikának, ezért én pár évet várnék, két év, két és fél, három év múlva tervezzük a másodikat" – magyarázta Kati, aki azért nem fordított teljesen hátat a kézilabdának, hiszen a válogatott csapatmenedzsere lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.