Übercuki baba volt Madonna

Forrás: Madonna/Instagram -
fotó kisbaba gyerekkori fotó Madonna cuki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagramjára posztolt szüleivel közös, babakori fotót Madonna. 

A többnyire meghökkentő szerelésben, polgárpukkasztó módon illetve éppen szexin vagy ellenkezőképpen pózoló Madonna most úgy mutatta meg magát, ahogy csak ritkán láthatjuk: nevezetesen kisbabaként. A pop nagyasszonya ezúttal szüleivel pózolt, igaz, akkor még nem önszántából, mint azóta annyiszor. Tény: a kis Louise Ciccone itt is nagyon fotogén volt.

Forrás: Madonna/Instagram
Ezzel a cukisággal gyarapodnak Sarka Katáékhttp://www.life.hu/csalad/20140508-sarka-kata-a-facebookra-posztolta-hogy-uj-kiskutyajuk-lesz.htmlKiskutyájuk lesz Hajdúéknak. Sarka Kata a Facebookján újságolta a hírt, és egy fotót is feltöltött az apró állatkáról. CsaládL.L. Junior megdöbbent a gólyahír hallatánhttp://www.life.hu/csalad/20140507-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-a-zenesz-l-l-junior-megdobben-a-golyahir-hallatan.htmlJunior nagyon megdöbbent, amikor megtudta, Csilla öccse, Tomi teherbe ejtette a barátnőjét.CsaládOrigoEgyéves lett Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/csalad/20140506-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-mici-egyeves-lett.htmlHogy rohan az idő... Mintha még csak most újságoltuk volna el nektek, hogy megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici, most pedig már az első szülinapját ünnepli a család.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.