Megszületett Ginnifer Goodwin és Josh Dallas gyereke

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Születés Ginnifer Goodwin Egyszer volt, hol nem volt (sorozat) újszülött Josh Dallas gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpár egy kisfiúnak örülhet, akinek a nevét még nem tudni, de állítólag baba és mama is jól vannak. Gratulálunk!

Az Egyszer volt, hol nem volt két sztárjának az áprilisban tartott esküvő után nem maradt sok ideje kettesben kiélvezni a mézesheteket: múlt hét csütörtökön már bővült is egy taggal a kis család. A sorozatban Hófehérkét játszó Ginnifer Goodwin ugyanis kisfiúnak adott életet.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A People forrásai szerint az újdonsült anyuka és a baba is jól vannak. A fiúcska neve egyelőre titok, a színésznő csak annyit árult el még áprilisban Jimmy Kimmelnek, hogy semmiképp nem fog „D" betűvel kezdődni, és az amerikaiak körében népszerű földrajzi elnevezések sem jöhetnek szóba. Alig várjuk, hogy fotót lássunk a babáról, addig is sok boldogságot és egészséget kívánunk az újdonsült szülőknek!

Így utazhat a gyerek a kocsiban http://www.life.hu/csalad/20140522-igy-utazhat-szabalyosan-a-gyerek-a-kocsiban.htmlMég a rutinos gyerekesek között sem példa nélküli, hogy vita alakul, mekkora gyerek hol és hogyan ülhet a kocsiban. Itt az alkalom, hogy eloszlassuk a tévhiteket!Család--Babát vár Hayden Panettierehttp://www.life.hu/csalad/20140530-hayden-panettiere-szineszno-es-vlagyimir-klicsko-profi-okolvivo-babat-varnak.htmlHayden Panettiere amerikai színésznő-modell és Vlagyimir Klicskó profi ökölvívó szülők lesznek.Család--Most már hivatalos: állapotos Monaco hercegnője, Charlenehttp://www.life.hu/csalad/20140530-grace-kellynek-unokaja-lesz-charlene-monaco-i-hercegno-albert-felesege-gyermeket-var.htmlHatalmas a boldogság Monacóban: hivatalosan is bejelentették, hogy első gyermekét várja Charlene hercegnő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.