Újabb titok derült ki a Schobert Norbiról

Fotó: Mudra László/Life.hu -
támogatás Rubint Réka Facebook titok Schobert Norbert segélyszervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norbi és Réka felháborott a Facebook-oldalukon: nem, ezúttal nem a magas szénhidráttartalmú ételek verték ki náluk a biztosítékot, sokkal komolyabb ügyben nyilatkoztak.

„Ti miért nem segítetek a rászorulókon?!” Ezt mondta tegnap egy ismerősöm. Megütött a mondat, mert nem végeztünk melldöngetést. Lassan fél éve a legnagyobb támogatói vagyunk a pécsi Dóri ház, gyermek hospice-nak. A súlyos beteg gyermekeket állandóan felügyelő két nővér teljes költségét, fizetését vállaltuk Rékával magunkra. Úgy éreztük, hogy ez a legfontosabb hely ahol segítenünk kell. Nem gondolom, hogy erről sajtótájékoztatót kellett volna tartanunk. Most azért is dolgozunk, hogy méltó körülmények között élhessék meg ezek a kicsik a kegyetlen sorsot” – posztolta ki Facebook-oldalára a fitneszguru.

Fotó: Mudra László/Life.hu
Schobert Norbi berágotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140518-schobert-norbi-a-facebookjan-posztolta-hogy-kiborult.htmlA életmódszakember a kistarcsai fellépése előtt húzta fel magát, majd ezt Facebookján osztotta meg. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi: "Elég gazdag embernek tartom magam, de..."http://www.life.hu/bulvar/20140504-interju-schobert-norbival-az-uzletemberrel.htmlSchobert Norbival, az üzletemberrel készített interjút a BorsOnline. A ballagásra siető családapa nemcsak üzleti sikereiről és bukásairól beszélt, hanem többek között arról is, hogy mennyire gazdag.TV + BulvárOrigoElső házasságáról vallott Schobert Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20140402-schobert-norbert-a-supertv2-n-futo-pimasz-ur-ottalszik-cimu-musorban-meselt-elso-hazassagarol.htmlA fitneszguru sok-sok éve, még rendőrként már volt nős. Pimasz Úrnak árult el részleteket a fiatal frigyről.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.