Ezt a tündéri fotót posztolta apák napján Beyoncé

Forrás: Instagram / Beyonce -
Jay Z Beyoncé Blue Ivy Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy válságban a kapcsolatuk, de a kislányuk lelki egyensúlyáért biztosan mindent meg fog tenni a sztárpár.

Tündéri fotót posztolt apák napján Beyoncé. A képek kislánya Blue Ivy látható apukája, Jay Z nyakában. A hírek szerint a sztárpár házassága jó ideje válságban van, a rapper folyamatosan csalja feleségét. A MET gálán Jay Z térden állva kérte meg Beyoncé kezét a kamerák előtt, a liftben viszont összeverekedett Beyoncé húgával. Később azt nyilatkozták, hogy nekik is, mint mindenkinek, megvannak a maguk problémái, és szeretnének ismét szerető család lenni. Drukkolunk!

Forrás: Instagram / Beyonce

Világsztárokkal csalja férje Beyoncéthttp://www.life.hu/news/20140608-vilagsztarokkal-rihannaval-rita-oraval-is-megcsalta-beyoncet-ferje-jay-z.htmlA hírek szerint romokban van Beyoncé és férje, Jay-Z házassága. Egy magazin most úgy tudja, hogy a páros viharos szexuális életet él, és a rapper folyamatosan csalja feleségét – írja a Bors.NewsOrigoMiniruhában mutogatta hosszú combját Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20140606-beyonce-enekesno-pink-miniruhaban-ment-el-randizni-ferjevel-jay-z-vel.htmlAz énekesnő egy aprócska pink ruhában ment el randizni férjével, Jay Z-vel.TrendOrigoBeyoncé hatalmasat szelfizett - ezt látnod kellhttp://www.life.hu/news/20140604-beyonce-orias-instagram-kerettel-szelfizett-new-york-utcain.htmlBeyoncé New York utcáin sétálva nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett rajongóinak.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.