I. János Károly spanyol király hivatalos fotó Spanyolország lány Fülöp herceg család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüneményes lányaival mosolyog a leendő spanyol király az első hivatalos fotókon.

Elkészültek az első hivatalos képek Fülöp hercegről és családjáról, amelyeken Spanyolország leendő királya mosolyog a kamerába elbűvölő, szöszi lányaival: a 8 éves Leonorral és a 7 éves Sofiával.

Forrás: AFP/Cristina Garcia Rodero

A fotók a spanyol királyi család következő uralkodóját szeretnék közelebb hozni az emberekhez, miután Fülöp herceg édesapja, I. János Károly király egészségi állapotára hivatkozva június elején bejelentette lemondását.

Forrás: AFP/Cristina Garcia Rodero

Bár a képeken nem szerepel Spanyolország leendő királynője, ez nem jelenti azt, hogy Letizia hercegnő nem veszi ki részét a királyi teendőkben: a napokban egy diákkollégiumot látogatott meg, illetve egy kiállítás megnyitóján vett részt a madridi Nemzetközi Régészeti Múzeumban.

Találd meg a lelki társaidat a Facebookon!http://www.life.hu/news/20140617-a-five-nevu-ceg-letrehozott-egy-facebook-alkalmazast-amely-felrajzolja-a-szemelyisegunket.htmlAz öt alapvető tulajdonságot méri Facebook-posztjaink alapján egy új gyorsteszt, amely arra is alkalmas, hogy összevessük magunkat ismerőseinkkel - írja a hvg.hu. Az alkalmazást mi is kipróbáltuk, igazán jó játék.News--Halle Berrynek dolgozik az Obama lányhttp://www.life.hu/csalad/20140617-barack-obama-lanya-malia-halle-berry-es-steven-spielberg-legujabb-filmjeben-dolgozik.htmlAz amerikai elnök 15 éves lánya, Malia tévéprodukciós asszisztensként ténykedik a Steven Spielberg neve alatt futó legújabb filmben, az Extantban.Család--Ők az idei vébé legjobb testű focistafeleségeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140612-cristiano-ronaldo-neymar-mario-balotelli-irina-shayk-bruna-marquezine-a-legszebbek.htmlUgyan a világbajnokság játékosai elképesztően trendik, néha a focistafeleségekre nagyobb figyelem terelődik, mint a füvön izzadó sztárokra. Így persze érthető, ha mindent megtesznek azért, hogy tökéletesen nézzenek ki. Íme a 2014-es vébé gazellatestű WAG-jei (Wives And Girlfriends) és a titkok, melyekkel megőrzik hibátlan alakjukat.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.