David Beckham Facebook gyerekkori fotó csúnya sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekkori fotót töltött fel magáról közösségi oldalára az egykori sztárfocista (aki egyébként a minap megemlítette, hogy a visszatérés is megfordult a fejében.) Rá sem ismertünk a szexi hírességre!

David Beckham egy régi, fekete-fehér fényképet posztolt Facebook oldalára, amelyen édesapjával együtt látható. A nők bálványa aranyos, huncut mosolyú, ám meglepően csúnyácska kisfiú volt. Íme:

Forrás: Facebook/David Beckham

Akkoriban még biztos senki nem gondolta, hogy egyszer hölgyek és férfiak milliói fognak rajongani érte, illetve áhítozni a külsejére...

Gyönyörű fotósorozattal tisztelegnek az apák előtthttp://www.life.hu/csalad/20140617-jaydene-freund-gyonyoru-fotokat-keszitett-egy-ferfirol-aki-apa-lett.htmlGyönyörű képeket készített Jaydene Freund egy férfiról, nyomon követve az apává válás folyamatát. Család--Doszpot Péter megmutatta lányaithttp://www.life.hu/csalad/20140617-doszpot-peter-volt-nyomozo-az-apak-gyesen-cimu-musorban-mutatta-meg-lanyait-bochkor-gabornak.htmlA volt nyomozó kőkemény szíve lányaitól azonnal ellágyul, barátja, Bochkor Gábor kérésére pedig azt is vállalta, hogy pár napra gyesre megy.Család--Kim Kardashian anyja kiakadthttp://www.life.hu/csalad/20140617-kim-kardashian-anyja-kris-jenner-kiakadt-amiert-lanyaek-nem-adtak-el-eskuvoi-fotoikat.htmlKris Jenner nem érti, Kim Kardashian és Kanye West miért nem csinált pénzt az esküvői képeikből. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.