Tóth Gabi magához vette válófélben lévő édesanyját

Tóth Gabi válás összeköltözés anya Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon mennek keresztül a Tóth lányok, hiszen szüleik válása megviseli őket. A testvérpár azonban mindent megtesz azért, hogy a család harmóniában éljen.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gabi és Vera szülei 35 év után különváltak. Nemcsak a két felet, a lányokat is megviselték a történtek.

Forrás: Origo

„Nehéz arról beszélni, hogy a szüleim elválnak. Mindenkit mélyen érintett és nehéz most a családnak, én is emberből vagyok és bevallom, megviselnek a történtek. A szüleim intelligensen kezelték a helyzetet, nagyon jóban maradtak. Vera és én vagyunk közöttük az összekötő erő" – magyarázta Gabi a Fókusz műsorában. Vera pedig azt is elárulta a hot!-ban, hogy édesanyja Gabinál kezdett új életet.

„Közös döntés volt, hogy anyu és apu külön költözik egymástól, mivel úgy gondolták, nem lehet továbblépni, ha együtt élnek. Ezért anyukám Gabihoz költözött" – mondta Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.