Megan Fox szigorú anyuka

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
szigor édesanya film tévénézés Megan Fox fiú gyerek gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha tévénézésről van szó, a szexszimbólum nem ismer kegyelmet.

Megan Fox imádja két fiát, de ami a tévénézést illeti, szigorúan megszabja a határokat a kis Noah-nak és öccsének, Bodhinak.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown
Megan Fox sokkoló koplalásba kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20140325-megan-fox-amerikai-szineszno-a-transfomers-sztarja-szoptatas-mellett-koplal.htmlMegan Fox pár hetes kisfia szoptatása mellett kezdett sokkoló koplalásba, hogy visszanyerje alakját.Dr. LifePachmann Péter: "Szigorúbb lettem, türelmetlenebb és viharosabb"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20110807-pachmann-peter-szigorubb-lettem-turelmetlenebb-es-viharosabb.htmlEgy éve már beszélgettünk egy jót. Válófélben volt, de épp boldognak tűnt egy új kapcsolatban. Azóta sok minden megváltozott.Szily NóraŐk a sztárvilág legrémesebb szülőihttp://www.life.hu/kult/20130109-sztar-mozi-film-szorakozas-ok-a-sztarvilag-legremesebb-szuloi.htmlFéktelen száguldozás csecsemővel az ölben, döbbenetes hangpostaüzenetek, erkélyről kilógatott bébik és zsarnok szülők, akik pénzgyárnak használják saját gyerekeiket. Ezek a híres anyák és apák saját és önző érdekeik miatt kockáztatták csemetéjük testi-lelki jólétét, és aligha megbocsátható, amit tettek ellenük.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.