Hamarosan nagypapa lesz Vágó István

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
esküvő unoka Vágó István nősülés fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kvízmester fia megnősült és feleségével úgy döntöttek, unokával szeretnék megörvendeztetni szüleiket.

Emese és Péter két év együtt töltött idő után mondta ki egymásnak a boldogító igent, a szerelmesek egy meghitt esküvő keretében fogadtak egymásnak örök hűséget – írja a Blikk.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

„2012 augusztusában ismerkedtünk meg Emesével. Olyan természetesen alakult köztünk minden a feleségemmel, hogy 1 év együtt töltött idő után úgy döntöttem, megkérem a kezét" – mesélte lelkesen Péter, majd átvette a szót ügyvéd felesége.

"Csodálatos, meghitt esemény volt! Szerencsés vagyok, mert Peti szülei már az első pillanattól fogva családtagként kezeltek. Nem kérhetnék jobb anyóst és apóst, és azt hiszem, Peti sem panaszkodhat!" – nevetett Vágó Emese, aki megsúgta: szimpatikus volt számára, hogy Péter rengeteg időt tölt a családjával.

„33 évesek vagyunk, minden adott a családalapításhoz. Gyakran van napirenden közöttünk ez a téma, a közeljövőben szeretnénk majd gyermeket" – mondta el Péter.

Semmit nem örökölnek apjuktól Sting gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20140623-sting-gyerekei-nem-orokolnek-semmit-apjuktol.htmlA 62 éves sztár kijelentette, semmit nem hagy 6 gyermekére, akiknek saját maguknak kell majd megdolgozniuk a vagyonukért.Család--Szépen gömbölyödik Christina Aguilera pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20140622-christina-aguilera-pocakja-szepen-gombolyodik-hamarosan-kislanya-lesz.htmlAhogy korábban írtunk róla, kislányt vár Christina Aguilera. Az énekesnő most közösségi oldalán mutatta meg, hogy miként is fest nagy pocakkal. CsaládOrigoIlyen cuki kishölgy volt Dukai Reginahttp://www.life.hu/csalad/20140620-dukai-regina-modell-kislanykori-kepet-posztolt-magarol-nagyon-aranyos-volt.htmlKislánykori képet villantott Dukai Regina a közösségi oldalán, amelyen olyan aranyos, hogy egyből elolvadtunk. A modell már akkor is feltűnő jelenség lehetett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.