Itt a mini Nicole Kidman! Cuki lesifotó készült a színésznő kislányáról

Forrás: Northfoto -
lesifotós Nicole Kidman lány kislány család Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman két gyönyörű kislányáról ritkán készülnek fotók. Sunday Rose és Faith Margaret épp az iskolába (óvodába) tartottak anyukájukkal, amikor lencsevégre kapták őket.

És milyen jól tették! Nicole Kidman és Keith Urban kisebbik lánya, a négyéves Faith Margaret ugyanis anyukája aprócska hasonmása. A göndör loknik, a fitos orr, a csinos pofi: egyszerűen imádnivaló!

Forrás: Northfoto

Nicole Kidmanről utoljára a cannes-i filmfesztivál kapcsán írtunk ahol a Grace Kellyről szóló film miatt jelent meg. A színésznő azt nyilatkozta, leállt a túlzásba vitt botoxoltatással, de a mimikája sajnos nem ezt bizonyította. Pedig a botox megfelelően alkalmazva nem teszi maszkszerűvé az arcot, ahogy erről Dr. Life rovatunk cikkében bővebben is írtunk. Vannak, akik nem szeretnének botoxoltatni, viszont szívesen megőriznék bőrük fiatalságét. Nekik ezeket a módszereket javasoltuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.