Erős Antónia nem szeretne már több gyermeket

Forrás: RTLKLUB -
ikrek gyermekvállalás családalapítás híradós Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híradós bevallotta, ötéves ikrei mellé már nem vállalnak gyermeket férjével, mert most új időszak következik az életükben.

Erős Antónia néhány éve még elképzelhetőnek tartotta, hogy újra gyermeket vállaljon, ám ma már visszafogottabban nyilatkozik a további családalapításról.

Forrás: RTLKLUB

„Most, hogy Szonja és Matyi egyre nagyobbak, és a férjemmel a babázós korszakból a gyereknevelés időszakába léptünk, ezt minden eddiginél jobban élvezzük. Ezért abban maradtunk, hogy már nem vállalunk több gyereket" – mondta Antóna a Story magazinban, ahol arról is beszélt, hogy gyermekei különleges házirend szerint élnek és csak heti háromszor járnak oviba.

Tinédzserek, akik az internet miatt gyilkoltakhttp://www.life.hu/csalad/20140616-tinedzserek-aki-az-internet-segitsegevel-gyilkoltak.htmlMinden idők legmegdöbbentőbb pere zajlik jelenleg Amerikában – két 12 éves lány megpróbálta meggyilkolni a barátnőjüket csak azért, mert egy internetes karakterrel szerettek volna találkozni, aki persze nem is létezik. Az internet hatalmas felelősség – oda kell figyelni arra, hogy a gyerekek mire használják. Íme, a leghátborzongatóbb gyilkosságok, amelyeket fiatalok követtek el az internet miatt vagy annak segítségével. CsaládOrigoEzért nem akar gyereket Cameron Diazhttp://www.life.hu/csalad/20140702-cameron-diaz-nem-akar-gyereket-es-levetkozott-az-esquire-magazinnak.htmlA 41 éves színésznő az Esquire magazin hasábjain nyílt meg a babatémáról. És vetkőzött is egy kicsit. Nagyon dögös.CsaládOrigoBalla Eszter megmutatta második kislányát, a mosolygós Adélthttp://www.life.hu/csalad/20140701-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-megmutatta-masodik-kislanyat-adelt-a-babavilag-cimu.htmlA Madách Színház bájos színésznője és öt és fél hónapos kislánya a Babavilág vendégei voltak.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.