Hoppá! Király Viktor titkos testvéréről mesélt

eltitkolás bátya Király Linda Amerika Dávid Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Király család három gyermekét, Lindát és öccseit, Bent és Viktort mindenki ismeri, azonban azt eddig nem tudtuk, hogy Amerikában él egy bátyjuk is, akit Dávidnak hívnak.

Dávid Magyarországon született és csupán kétéves volt, amikor a szülei elváltak, ő pedig édesanyjával Amerikába költözött. Három évvel később Király Tamás újra megnősült és utána született Linda, majd Ben és Viktor, akik természetesen mindig szeretettel gondolnak bátyjukra, akivel nagyon ritkán tudnak találkozni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Természetesen számon tartom, hogy van egy hat évvel idősebb bátyám. Kisgyerekkoromban, ha együtt voltunk, rajongva néztem fel rá, ő volt az ideálom, sokáig olyan akartam lenni, mint ő" – emlékezett vissza Viktor a Storyban.

Erős Antónia nem szeretne már több gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20140703-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-ugy-dontott-ikrei-melle-mar-nem-vallal-gyermeket.htmlA híradós bevallotta, ötéves ikrei mellé már nem vállalnak gyermeket férjével, mert most új időszak következik az életükben.CsaládRTLKLUBEzért nem akar gyereket Cameron Diazhttp://www.life.hu/csalad/20140702-cameron-diaz-nem-akar-gyereket-es-levetkozott-az-esquire-magazinnak.htmlA 41 éves színésznő az Esquire magazin hasábjain nyílt meg a babatémáról. És vetkőzött is egy kicsit. Nagyon dögös.CsaládOrigoKönnyek, koktélruhák és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyenhttp://www.life.hu/csalad/20140626-little-miss-hungary-gyerekszepsegverseny-gyerekmodellek-a-kifuton.htmlLáthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? Megmutatjuk!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.