Stopperral készült Caramel a szülésre

Forrás: Instagram/Caramelmusic -
Caramel magzatvíz apás szülés Megasztár szülőszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel már nagyon izgul mindenórás kedveséért, éjjeli fellépést nem vállal és ugrásra készen várja, mikor folyik el a magzatvíz.

A sztárkismamák a Life.hu-nak már elmesélték, hogyan készülnek a szülésre. Most pedig Caramel vallotta be, hogy még pár kilót is felszedett kedvese, Szilvi terhessége alatt, így együtt gömbölyödött kismama és kispapa. Az énekes a Best magazinban mesélt a bébivárás utolsó napjairól.

Forrás: Instagram/Caramelmusic

„Már stopperórával is ellenőriztem, ha Szilvinél elfolyik a magzatvíz, és elkezdődnek a szülési fájások, 18 perc alatt beérünk a kórházba. Az pedig nem kérdés, hogy bemegyek-e a szülőszobába, mert mindenképpen apás szülésre készülünk. Már alig várom, hogy a karjaiban tarthassam a kislányunkat" - mondta Caramel. Annyira cuki, nem? :)

Így tervezik szülésüket a várandós sztárkismamákhttp://www.life.hu/csalad/20140703-tolgyesi-khell-cynthia-hujber-feri-felesege-beres-alexandra-edzo-madai-vivien-musorvezeto-kismamak.htmlTölgyesi-Khell Cynthia elárulta, vízben szeretné világra hozni kislányát, Mádai Vivien apás szülést tervez, Béres Alexandra pedig hosszú vajúdásra számít.Család--85 évesen lenne ismét apa Klapka Györgyhttp://www.life.hu/csalad/20140703-klapka-gyorgy-beranyat-fogadna-hogy-hatodik-gyermeke-is-lehessen.htmlAz üzletember nemrég ötödszörre is megnősült, most pedig kijelentette: szeretne egy hatodik gyermeket is.Család--Erős Antónia nem szeretne már több gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20140703-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-ugy-dontott-ikrei-melle-mar-nem-vallal-gyermeket.htmlA híradós bevallotta, ötéves ikrei mellé már nem vállalnak gyermeket férjével, mert most új időszak következik az életükben.CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.