Székhelyi József 64 évesen lett újra apuka

színész család gyermek apa Székhelyi József RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész negyedik gyermeke születésekor 64 éves volt, most, két év elteltével arról mesélt, milyen ennyi idősen kispapának lenni.

Székhelyi József az RTL Klub reggeli műsorában mutatta meg legpöttömebb gyermekét, Sárát, aki nemcsak Ábel Anitát, de minket is levett a lábunkról.

„Elfogultan imádom a gyermekeim, unokáim, de amikor Sárát először a mellemre tették, csodálatos pillanatot éltem át. Nem zavar a korom, mert Sára vállalt engem és ha ez neki jó, akkor nekem is jó" – mondta a színész, aki összesen 4 gyermekkel, 2 nevelt aprósággal és még unokákkal is büszkélkedhet. A teljes interjút fent megnézheted!

Motorok hegyekben – egy elhagyott kereskedés képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140627-motorok-hegyekben-egy-elhagyott-kereskedes-kepekben-az-elhagyatott-helyek-cimu-sorozatbol.htmlElhagyatott helyek című sorozatunkban ezúttal egy amerikai motorkereskedést mutatunk be, ahol több mint 25 éve érintetlenül áll a több száz járgányt magába foglaló teljes árukészlet. CsaládOrigoNyereményjátékokkal bombáznak? Erre figyelj oda!http://www.life.hu/csalad/20140702-ha-nyeremenyjatekokkal-bombaznak-erre-figyelj-oda-a-tisztelt-vasarlo-program-segit.htmlEgy belvárosi teraszon üldögélsz a barátaiddal finom koktélok és jéghideg sörök társaságában. Egyszer csak ott terem melletted egy csinos lánycsapat vagy jóképű fiúkból álló társaság, és a fiatalok arra buzdítanak, hogy tölts ki egy papírlapot, mert azzal a nyereményjátékkal, amiben most kiváltságosként részt vehetsz, értékesnél értékesebb ajándékokhoz juthatsz. Mindössze egy pillanat az egész. De mi történik ezután az adataiddal? Mire használják fel őket? És egyáltalán, milyen adatok azok, amiket soha, semmiképpen ne adj ki idegeneknek?Család--Örömhír! Nagypapa lett Nicolas Cagehttp://www.life.hu/csalad/20140704-nicolas-cage-nagypapa-lett-megszuletett-fia-weston-cage-fia.htmlMegszületett a színész fiának gyermeke, aki a Lucian Augustus Coppola Cage nevet kapta.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.