Flipper Öcsire hasonlít Marót Viki kisfia

kisfiú hasonlóság Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar Flipper Öcsi Marót Viki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő minden idejét leköti cuki kisfia, Ádám, aki mindig meglepi édesanyját valami hajmeresztő mutatvánnyal. Viki az állandó aggódás mellett azért örül, hogy ilyen belevaló kisfia van, aki ráadásul nagyon hasonlít elhunyt testvérére, Flipper Öcsire.

Marót Viki kisfia, Ádám három éves lett. A kis csibész már a lányokra is szemett vetett, ami nagyon emlékezteti Vikit, elhunyt testvérére. „Ádinak annyira átható kék szeme van, amilyen a bátyámé volt. A vonásaiban is hasonlóságokat veszek észre, amikor a fényképeiket összehasonlítom. Főleg a csajozásban hasonlítanak, az már most megmutatkozik, Öcsi is nagy csajozós volt és Ádi is szereti, amikor a lányok szoknyát viselnek" - mesélte a Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar énekesnője az RTL Klubban.

Vigyázz, mit posztolsz nyaralás alatt! A 3 legjobb tanács, hogy elkerüld a bajthttp://www.life.hu/csalad/20140710-vigyazz-mit-posztolsz-nem-csak-a-barataid-a-betorok-is-figyelnek.htmlSokan a közösségi oldalakon – Facebookon, Twitteren, Instagramon – osztják meg nyaralásuk pontos időpontját, helyszínét, ez azonban kifejezetten veszélyes lehet a betörések miatt. Sok betörő ugyanis pontosan ezt figyeli, és az innen szerzett információk alapján szemelik ki a következő áldozatukat.Család--Nyerj jegyet a Repcsik: A mentőalakulat (6V) című filmre!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20140711-nyerj-premier-elotti-jegyet-a-repcsik-cimu-filmre.htmlRozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát a Disney legújabb, nagy fordulatszámon pörgő animációs kalandfilmjében. Miután kiderül, hogy motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll.HirdetésMegszületett Jaksity Kata kislánya - igazi kis hajasbabahttp://www.life.hu/csalad/20140710-jaksity-kata-musorvezeto-harmadik-gyermeke-jazmin-kata-megszuletett.htmlA műsorvezető immár három gyermek édesanyja, miután hétfőn világra hozta kislányát, Jázmin Katát. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.