Hatalmas masni, nagy barna szemek, babaruha – íme, Radics Gigi kiskorában

Forrás: facebook/Radics Gigi -
édesanya gyerekkori fotó kislány Megasztár énekesnő Radics Gigi cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár győztese 15 évvel ezelőtti képet posztolt, amelyen édesanyja karjában cukin mosolyog.

Gigi hatalmas változáson ment át a felnőtté válás évei alatt. Duci kislányból gyönyörű nővé érett. Az énekesnő sokat tett azért, hogy leadja a plusz kilókat. Sportol és odafigyel az étkezésére, az eredmény pedig lenyűgöző. Ez egy igazi retro fotó róla, amin édesanyjával pózol:

Forrás: facebook/Radics Gigi

„Szép napot nektek! 15 évvel ezelőtti kép. Az én drága anyukámmal!" – írta a kép mellé Gigi, akinek fotóját rengetegen lájkolták és dicsérték édesanyja szépségét.

Szexi! Tóth Gabi cicit, Lilu popsit villantott http://www.life.hu/bulvar/20140714-toth-gabi-az-x-faktor-mentora-spanyolorszagban-nyaral-ahol-furdoruhaban-cicit-es-dekoltazst.htmlGabi éppen Marbellán nyaral, ahol szexi fürdőruciban vadítja a spanyol amorózókat, Lilu pedig megérkezett a tengerhez és formás hátsójáról posztolt fotót.TV + Bulvár--Ilyen dögös kiscsaj volt régen Hódi Pamelahttp://www.life.hu/bulvar/20140714-hodi-pamela-az-edes-elet-sztarja-berki-krisztian-sportolo-kedvese-dogos-kepet-posztolt-magarol.htmlBerki Krisztián kedvese egy régi képet posztolt arról az időszakról, amikor még modellként dolgozott. Nem vitás, bombázó kiscsaj volt az Édes Élet sztárja.TV + Bulvár--Magyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.