Babadömping! Berki Krisztián és Jaksity Kata is megmutatta cuki kislányát

olimpiai bajnok kislány tornász cuki Jaksity Kata Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olimpiai bajnok tornászunk, Berki Krisztián kislánya hat hónapos lett, Jaksity Kata pedig újszülött kislányát mutatta meg.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián kislánya, Lia már pár hónaposan édesapja nyomdokaiba lépett és a lólengést is kipróbálta. A csöppség most féléves lett, a büszke apuka pedig bevallotta, csodás időszakon van túl, amit gyermekének köszönhet.

Forrás: facebook/Berki Krisztián (torna)

„Ma 6 hónapja, hogy megérkezett közénk egy kis angyal és bearanyozta az életünket!" – írta Krisztián a közösségi oldalán.

Jaksity Kata két hete adott életet harmadik gyermekének, Jázminnak, akiről közösség oldalán osztott meg egy bájos fotómontázst.

Forrás: facebook/Jaksity Kata

"Köszönjük, jól vagyunk, egyelőre minden percet azzal töltünk, hogy egymásra hangolódjunk. Szerencsére Jázmin alapjában véve egy nagyon nyugis baba és mint látható, nagyon szeret aludni" - írta a kép mellé a boldog anyuka.

Dögös Ferrari a konyhában, avagy íme, a tökéletes konyha titkahttp://www.life.hu/csalad/20140703-dogos-ferrari-a-konyhaban-avagy-ime-a-tokeletes-konyha-titka.htmlA Ferrari jellegzetes dögös vöröse immár konyhabútorban is megjelent. Az OLA 25 limitált szériás konyhában a Ferrari-tűzpiros dominál, de formailag is nagyon kidolgozott. A design fontos, de nem minden, így a Life.hu összegyűjtötte, hogy mire kell még odafigyelni a tökéletes bútorok és eszközök kiválasztásánál. Család--Heidi Klum lányai anyjuk nyomába léptek!http://www.life.hu/csalad/20140719-heidi-klum-setalni-indult-modell-szepsegu-gyermekeivel.htmlImádnivaló fotót láthatunk a szupermodell Heidi Klumról, amint bájos gyermekeivel indul sétálni. A lányok szakasztott úgy öltöznek, mint a mama!Család--Hódítanak a lapraszerelt házak – Kulcsrakész otthon két hónap alatthttp://www.life.hu/csalad/20140708-keszhazak-epitese-elonyok-hatranyok-arak.htmlA készházakról már biztosan sokan sokfélét hallottak, de valljuk be, kevesen tudják, hogy mit is rejt magában ez a technológia. Mi a különbség egy tégla- és egy készház között, mennyi idő alatt épül fel és persze mennyibe kerül? Utánajártunk ennek az építkezési formának.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.