Borzasztó! Homokba elásott forró grilltálcától sérült meg a kisfiú

Fotó: Gilicze Bálint - Origo -
izzó parázs sérülés tűz égési seb tengerpart grill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogan szaladgált a tengerpart homokjában az a négyéves kisfiú, akinek egy hordozható grill égette le a lábujjait. Valakik ugyanis elásták a homokban anélkül, hogy eloltották volna - írja a Bors.

Senkinek nem kívánjuk azt az érzést, amikor a szülei egyszer csak azt vették észre, hogy a négyéves Haypham Chamberlain a porthowan-i tengerparton hirtelen összerogyott, talpát pedig vérző vörös hólyagok borították. A homokba ugyanis valaki egy hordozható grillt ásott el, s azt valószínűleg elfelejtette eloltani. "A fiam csak sírt, sikított, és senki nem jött oda segíteni. A közeli életmentőktől kellett jegyet és hideg vizet kérnem" - mesélte a kicsi édesanyja a metro.co.uk-nek. A fiút egyből kórházba vitték, a forró grill több lábujjáról és talpáról is leégette a bőrt.

Fotó: Gilicze Bálint - Origo

Mivel nem egyedi az eset, érdemes odafigyelni a tüzekre! Jó tudni, hogy a hamu alatt még napokig izzik a parázs, ezért minden estben vízzel kell eloltani, és meg kell győződni arról, hogy valóban nincsenek már parázsló részei a tűznek - legyen az szabadtéri máglya vagy hordozható kerti grilltálca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.