Béres Alexandra: "Imádom a pocakom!"

has terhesség pocak fitnesz Béres Alexandra kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő pocakja szépen gömbölyödik, hiszen hamarosan megszületik második gyermeke.

Szandra élvezi, hogy végre büszke lehet nagy pocakjára és nem kell minden percben odafigyelnie arra, hogy tökéletesen nézzen ki. Természetesen a mozgásról így sem mondott le és a Life.hu olvasóit is ellátta tanácsokkal azzal kapcsolatban, hogyan sportoljunk a terhesség alatt. Szandra természetesen a fitt kismamák életét éli, de azért örül, hogy most egy picit elengedheti magát.

"Imádom a pocakom! Egész nyáron nem kell behúzni a hasam. Micsoda különlegesség egy nő életében!" – írta a kép mellé Szandra.

Apás szülés lesz

A Life.hu-nak egy interjúban nemrégiben így mesélt terhességéről Béres Alexandra. „Az első gyermekem természetes úton jött a világra és most is ezt szeretném, de a végső döntést majd az orvosom hozza meg. A férjem bent lesz, apás szülést tervezünk. Az első szülésemnél 12 órát vajúdtam és bevallom, nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz. Fel vagyok készülve a fájdalomra és remélem, most egy pár órával kevesebb lesz majd a vajúdásom".
Forrás: facebook/Béres Alexandra

A legfinomabb tésztaszószok – nem csak hétköznapokra http://www.life.hu/csalad/20140606-a-legfinomabb-gyorsan-elkeszitheto-tesztaszoszok-akar-hetkoznapokra-is.html A tészta az egyik legkreatívabb étel – amellett, hogy számos fajtája létezik, a rájuk kerülő szószoknak csak a képzelet szabhat határt. Ráadásul pillanatok alatt elkészül a legbonyolultabb kreáció is. Íme, a három legfinomabb tésztaszósz - nem csak hétköznapokra. Család -- Alanis Morissette is megosztotta a világgal szoptatós fotóját http://www.life.hu/csalad/20140803-alanis-morissette-enekesno-is-szoptatos-fotot-posztolt-a-szoptatas-vilagheten.html Augusztus első hetét tette a szoptatás világhetévé a WHO. Több híresség után Alanis Morissette énekesnő pont ebben az időben döntött úgy, hogy megoszt egy intim fotót a világgal. Család -- Gyönyörű fotókkal búcsúzott halva született kislányától egy kaliforniai pár http://www.life.hu/csalad/20140803-halva-szuletett-kislanytol-gyonyoru-fotokkal-bucsuztak-a-szulok.html Fájdalmasan gyönyörű fotósorozatot készített egy kaliforniai párról és halva született kisbabájukról egy fotóművész. Nehéz könnyek nélkül végignézni őket. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.