Jennifer Garner NEM terhes

Forrás: AFP/Jeff Gross -
terhesség Ben Affleck Jennifer Garner sajtószóvivő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves színésznő szóvivőjén keresztül reagált a találgatásokra.

Jennifer Garner köszöni szépen, de a legkevésbé sem hordja negyedik gyermekét a szíve alatt.

Forrás: AFP/Jeff Gross

Ben Affleck neje sajtósán keresztül reagált a híresztelésekre, amelyek – milyen meglepő! – az OK! magazin találgatásain keresztül indultak el hódító útjukra. Igen, ez az a lap, amely korábban Katalin hercegnő ikerterhességéhez gratulált nagy örömmel. Végül is így is lehet növelni az eladott példányszámot.

Bébibumm a sztárvilágban!

Ha Jennifer Garneréknél nem is jön a gólya, 17 másik hírességhez idén már biztosan megérkezik. A 2014-ben születő sztárbabákról ide kattintva olvashatsz többet!
Angyalra várnak: Alicia Keys második gyermekével terheshttp://www.life.hu/csalad/20140731-alicia-keys-enekesno-masodik-gyermeket-varja-ferjevel-swizz-beatz.htmlAlicia Keys nagyon boldog. Honnan tudjuk? A minap nemcsak negyedik házassági évfordulóját ünnepelte férjével, de aznap elárulta: babát vár. A másodikat.Család--Bébibumm és szerelem a sztárvilágban http://www.life.hu/bulvar/20140425-a-life-hu-bulvarkokteljaban-drew-barrymore-olivia-wilde-angelina-jolie-jennifer-lawrence-gaspar.htmlAz elmúlt héten egyáltalán nem volt hiány az örömhírekben. Hollywoodi sztárok babáinak vagy éppen várandósságuk hírének örülhettünk, de képzeletben több eljegyzéshez és esküvőhöz is gratulálhattunk. És persze, ahogy mindig, most is jót mulathattunk a hazai valóságshow-k, realityk szereplőinek csetlésén-botlásán.TV + Bulvár--Friss fotók: Mila Kunis már nagyon terhes, Zoe Saldana még nem annyirahttp://www.life.hu/csalad/20140729-mila-kunis-szineszno-es-zoe-saldana-szineszno-megmutatta-terhespocakjat.htmlMindig szeretjük tudni, hogyan gömbölyödik az éppen babát váró sztárkismamák pocakja. Most Mila Kunisról és Zoe Saldanáról is friss fotók készültek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.