Megvan az Óbudáról eltűnt testvérpár

Forrás: police.hu -
megtalálás rendőrség Óbuda eltűnés testvérpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, a 13 és 14 éves fiúk hétfőn tűntek el. A rendőrség szerdán megtalálta őket – számol be a hvg.hu.

Előkerült Cséby Csaba és öccse, a 13 éves Mátyás – közölte a rendőrség az Indexszel. Azt nem árulták el, hogy mit csináltak a gyerekek hétfő óta. A testvérek hétfő reggel felszálltak a 34-es buszra a békásmegyeri Pünkösdfürdő utcai megállóban, hogy elinduljanak a napközi iskolába, oda azonban nem érkeztek meg. Feltűntek viszont a Déli pályaudvaron ugyanazon a napon. A rendőrök fotóval keresték őket.

Forrás: police.hu

Évente 15 ezer gyerek tűnik el

Bár a legtöbb kiskorú intézetekből szökik meg, előfordul, hogy rendezett családban élő gyerekek is eltűnnek. A kétségbeesett szülők általában nemcsak elveszett gyermeküket kutatják, hanem eltűnésének okait is: vajon elrabolták, elszökött, vagy csak nem talál haza. A témával a Life.hu is foglalkozott cikkében, amit IDE kattintva tudsz elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.