Többmilliós luxusotthonba költözik a Kardashian-West házaspár

ház Kim Kardashian luxus Kanye West birtok otthon szőlő gyógyfürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőlőföld, a medence és a saját bejáratú játszótér alap. Íme, egy kis ízelítő a sztárpár új rezidenciájából.

Hosszas keresgélés után végre megtalálta álmai otthonát Kim Kardashian és Kanye West a kaliforniai Hidden Hillsen. A sztárpár eddig a valóságshow-sztár édesanyjánál "húzta meg" magát.

A Kardashian-West rezidencia Forrás: Northfoto

Az új házikó egy 3 és fél hektáros birtokon terül el a kaliforniai Hidden Hillsen és nagyjából 4 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolta meg magának a sztárpár. Az anno Lisa Marie Presley birtokában is álló rezidenciához két úszómedence, szőlőföld és gyógyfürdők tartoznak, a lakosztályokhoz pedig tágas gardrób- és tükrös öltözőszobák. Pazar, az biztos.

Valami nem stimmelt Kim Kardashian mellei körülhttp://www.life.hu/trend/20140805-kim-kardashian-tul-szoros-felsoreszt-valasztott-nagyon-feszult-a-mellein.htmlNem a legmegfelelőbb ruhát választotta a valóságshow-sztár: mintha kicsit túl szoros lett volna az a ruha.Trend--Így védi meg Kim Kardashian és Kanye West kisbabájukat - elképesztő ötlethttp://www.life.hu/csalad/20140721-dublort-valasztottak-a-babanak-es-dadanak-is-kim-kardashianek.htmlElképesztő ötlet jutott eszébe a valóságshow-hős Kim Kardashiannak és férjének, Kanye Westnek, hogy megóvják gyermeküket.CsaládOrigoElég jó kis babazsúrt dobott össze Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/csalad/20140623-kim-kardashian-es-kanye-west-lanya-north-west-elso-szulinapi-bulija.htmlHiába, egyszer 1 éves kislányuk, North West. Meg is adták neki a módját.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.