Boszorkánykonyha - Ránctalanítsd a bőröd természetesen!

Forrás: Thinkstock -
ránctalanítás kókuszdió-olaj boszorkánykonyha természetes sheavaj avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél üde és friss arcbőrt varázsolni magadnak pár nap alatt? Megmutatjuk a csodakrémet, amitől garantáltan éveket fiatalodhatsz.

Már bemutattuk nektek a természetes dezodorokat és napvédő olajokat. Most következik egy tuti ránctalanító, amely nem tartalmaz káros anyagokat. A legfontosabb szempont az legyen, amikor arckrémet készítesz magadnak, hogy tiszta olajokat keverj össze. Így az eredmény és a hatás is első osztályú lesz.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu cikkjében olvashatsz a filléres szépítőszerekről, amelyeket a patikából beszerezhetsz!

Személyes tipp:

Avokádóolajjal csak pár hete kenem az arcom, de máris csodás eredményt értem el. A szárazság és a pattanások eltűntek, ébredés után reggel pedig üde és kisimult a bőröm.

Íme, a tuti ránctalanító keverék:

Hozzávalók: egy teáskanál avokádóolaj, egy teáskanál kókuszolaj, egy teáskanál sheavaj és egy teáskanál szőlőmagolaj. Egy kis tálba keverd simára az összetevőket, adj hozzá pár csepp levendula illóolajat, és este lefekvés előtt alaposan masszírozd be az arcbőrödbe. Vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön a keverék. Figyelj rá, hogy mindenből csak extra szűz olajat vásárolj! Ha pedig belsőleg is szeretnéd a hatást erősíteni, egyél meg minden reggel nyersen fél avokádót, vagy egy szőlőfürtöt csipegess le. Mindemellett pedig igyál sok vizet, mert a hidratálást a szervezeted belülről végzi el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.