Már a babaszobát rendezgeti Eva Mendes?

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
babaszoba Ryan Gosling terhesség Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcadik hónapban lévő Eva Mendes Hollywood Hills-i házánál bútorszállítók bukkantak fel. Ideje megtervezni a babaszobát, kedves Eva?

Kíváncsi vagy, hogy nézne ki Eva Mendes és Ryan Gosling gyermeke? Katt IDE és megtudod!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, júliusban robbant a hír (és sóhajtottak fel szomorúan a Ryan Gosling-fanok), miszerint Eva Mendes gyermeket vár Goslingtól és már a hetedik hónapban van. A Daily Mail cikke szerint az amerikai színésznő már a helyet készíti elő a babának, aki várhatóan a jövő hónapban jön világra. A híresség otthonából költöztetők pakolták ki, majd szállították el az asztalokat, székeket a minap.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

A 40 éves Eva és a 33 éves Gosling 2011-ben találkoztak, a Place Beyond The Pines című film forgatásán. Ryan egyébként már korábban is nyíltan beszélt arról, hogy szeretne családot. „Filmet forgatni és babát nevelni egyszerre? Erre nem hiszem, hogy képes vagyok. Így amíg nincs gyerekem, filmezem" – mondta anno a színész.

Megszületett az amerikai színésznő, Christina Ricci első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140811-christina-ricci-amerikai-szineszno-elso-gyermeke-megszuletett-kisfiu-lett.htmlChristina Ricci 34 éves színésznő és férje, James Heerdegen első gyermeke világra jött. Egyelőre csak annyit tudni, hogy kisfiú. Gratulálunk!Család--Így nézne ki Eva Mendes és Ryan Gosling közös gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140711-eva-mendes-es-ryan-gosling-kozos-gyereke-igy-nezne-ki.htmlAkár igaz a hír, akár nem, a Life.hu utánajárt, milyenek lennének a sztárpár közös csemetéi.Család--Eva Mendes Ryan Gosling gyermekét hordja a szíve alatt?http://www.life.hu/csalad/20140709-eva-mendes-het-honapos-terhes-es-ryan-gosling-gyermeket-hordja-a-szive-alatt.htmlEgy angol bulvárlap értesülései szerint Eva Mendes hét hónapos terhes, és még a gyermek születése előtt szeretne összeházasodni Ryan Goslinggal.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.