Először fotózták le Halle Berry majdnem egyéves kisfiát

Forrás: Northfoto -
első fotó Halle Berry Olivier Martinez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben lesz egy éves, de még soha nem láthattuk Halle Berry második gyermekét, Maceo Robert Martinezt. Eddig!

A malibui tengerparton kapták lencsevégre Halle Berry és Olivier Martinez 2013 októberében született kisfiát, Maceo Robert Martinezt, akit édesanyja cipelt karjaiban. A fotók különlegessége, hogy ezek az első képek, amelyek a kicsiről készültek. Halle Berry ugyanis nem adta el a babáról készült fotókat egyik magazinnak sem, és az Instagramra vagy a Twitterre sem posztolt róla fotókat.

Forrás: Northfoto

A színésznőnek Maceo a második gyermeke. Az első gyerkőc, Nahla, édesapja Gabriel Aubry modell. A színésznő és Olivier Martinez 2014 első felében váltak külön, Berry jelenleg egyedül él és egyedül neveli két gyerekét.

Halle Berry, mégis mit vártál?

Miért gondolják negyven-ötvenfelé is a nők azt, hogy a férfiak értük majd megváltoznak? Ennél már több eszük lehetne - gondoljuk, közben mi is ugyanebben reménykedünk. A Life.hu három kapcsolatot és számtalan helytelen döntést elemzett párterapeuta segítségével, köztük Halle Berry és Olivier Martinez házasságát is.
Te tudtad, hogy Halle Berry ilyen jó fej? Nézd meg ezt a videót és meggyőződsz róla!http://www.life.hu/news/20140709-halle-berry-a-the-tonight-show-vendege-volt-jimmy-fallonnal-emberi-mokuskerekezett.htmlHalle Berry színésznő és a The Tonight Show házigazdája emberi mókuskereket mutatott be. Őrületes videó!NewsOrigoHalle Berrynek dolgozik az Obama lányhttp://www.life.hu/csalad/20140617-barack-obama-lanya-malia-halle-berry-es-steven-spielberg-legujabb-filmjeben-dolgozik.htmlAz amerikai elnök 15 éves lánya, Malia tévéprodukciós asszisztensként ténykedik a Steven Spielberg neve alatt futó legújabb filmben, az Extantban.Család--Halle Berry kiütötte Kim Kardashianthttp://www.life.hu/trend/20130808-halle-berry-szineszno-kismamakent-is-csinos-kim-kardashian-celeblany-viszont.htmlA színésznő szerencsére tudja, hogyan kell elegánsan és ízlésesen felöltözni terhesen. A celeblánynak ez nem (mindig) sikerült.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.