Bochkor Gáborék nem íratják elit iskolába a lányukat

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea -
török riviéra elit Várkonyi Andrea iskola Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri, szeptemberben kezdi az iskolát. A család a legutóbbi nyaralásukról és az iskolakezdésről mesélt.

Andi és Gábor igyekeztek emlékezetessé tenni Nóri utolsó iskola előtti vakációját és a török Riviérára utaztak pihenni. Az iskolakezdés azonban már nem várat magára sokáig. A házaspár hosszas gondolkodás után úgy döntött, nem íratják drága eleit iskolába lányukat – írja a Story.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

„Sokat gondolkodtunk azon, hogy Nórit egynémet vagy angol tannyelvű iskolába írassuk, vagy pedig a sima önkormányzatiba. Végül az utóbbi mellett döntöttünk. Olyan osztályba kerül majd, ahol a természettudományokat kiemelten oktatják, sokat viszik majd őket kirándulni és ez a lányunknak fontos" - mondta Andi, aki a jövőre bízza, hogy Nóri humán vagy reál beállítottságú lesz-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.