Sosem látott fotón az Osbourne-család férfijai

Forrás: AFP/Larry Busacca -
fotó Jack Osbourne család Ozzy Osbourne Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képet Jack Osbourne lőtte ki Instagram-oldalára, felidézve azokat a bizonyos nyolcvanas éveket.

Jack Osbourne-t megérintette a nosztalgia szele. Ozzy Osbourne legkisebb gyermeke képmegosztó oldalán tette közzé a fotót, amelyen egy szál pelenkában ül és mosolyog a kamerának híres édesapja karjaiban – miközben a papa füstöt pöfékel.

Forrás: Instagram/Jack Osbourne
Teljes bénulás vár Jack Osbourne-ra?http://www.life.hu/drlife/20130218-hogyan-lehet-gyogyitani-a-szklerozis-multiplex-autoimmun-betegseget.htmlOzzy Osbourne fia, Jack 26 évesen, két héttel kislánya születése után tudta meg, hogy szklerózis multiplexben szenved. A hír az egész családot sokkolta, hiszen egy egyelőre gyógyíthatatlan, súlyos betegségről van szó. Egy újfajta, veszélyes terápia viszont talán gyógyulást ígér.Dr. Life--Csak játékbabának tekintik a kéthónapos gyereket? Kilakkozott körömmel fotózták Jack Osbourne lányáthttp://www.life.hu/csalad/20120628-csak-jatekbabanak-tekintik-a-kethonapos-gyereket-meghokkento-dolog-tortent-a.htmlJack Osbourne kislánya már kéthónaposan is nagyon divatos, az édesanyja ugyanis pinkre festette a körmeit.CsaládNem túl korai még? Dolgozni vitte kéthónapos csemetéjét Jack Osbournehttp://www.life.hu/csalad/20120615-nem-tul-korai-meg-dolgozni-vitte-ket-honapos-csemetejet-jack.htmlJack Osbourne nem tud meglenni pici lánya nélkül.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.