Döntsd el te, ki az ország legtehetségesebb tésztaművésze! Szavazz!

alkotás szavazás kreatív tészta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keressük az ország tésztaművészét elnevezésű játékunkra több százan küldték be száraz, gyúrt, főtt tésztából készült alkotásaikat a lelkes és kreatív hétköznapi művészek. A beküldött fotók közül kiválasztottunk tízet, és most rajtad a sor! Szavazz, és döntsd el te, ki legyen az ország tésztaművésze, aki az elismerés mellett értékes nyereményekkel is gazdagabb lesz.

Figyelj, egy nap csak egyszer szavazhatsz! Egy kattintással add le a voksod a kedvencedre, és drukkolj a választottadnak. Szavazatodat szeptember 18-áig adhatod le, szeptember 19-én pedig eláruljuk, ki viheti haza az Ország legkreatívabb tésztaművésze címet és a nyereményeket.

A nyeremények:

Az első három helyezett egy-egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amelyek tartalma egy 9 részes Nest mérőedényszett, illetve egy-egy összecsukható Reisenthel bevásárlókosár teli Gyermelyi tésztaválogatással. Az ajándékcsomagok értéke 26 000 Ft/db.

A játék kiírását, feltételeit, szabályzatát ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.