Teszári Nóra ronda kislánynak tartotta magát

Forrás: facebook/Teszári Nóra -
fotó műsorvezető rondaság iskolakezdés kislány gyermekkor RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolakezdés előtt az RTL Klub műsorvezetője gyermekkori képét osztotta meg közösség oldalán. A rajongók sok dicsérettel illették a képet, Nóra legnagyobb örömére.

Teszári Nóra szinte semmit nem változott az évek során. A mosolya és a különleges hajkoronája talán hibernálták a műsorvezetőt, aki olyan, mintha egy évet sem öregedett volna. Nórit közösségi oldalán sokan megdicsérték, hogy milyen szép kislány volt.

Forrás: facebook/Teszári Nóra

„Meg voltam győződve róla, mennyire ronda gyerek vagyok. Kár, hogy nem 10 éves koromban kaptam a dicséreteket!"– írta a sok kedves komment mellé Nóra.

Rúzsa Magdi: "Még érnem kell a saját gyermekhez"http://www.life.hu/bulvar/20140829-ruzsa-magdi-enekesno-a-calss-fm-musoraban-a-csaladalapitasrol-vallott-kiss-orsi-musorvezetonek.htmlRúzsa Magdi, az év dalának szerzője, végre reagált a várandósságáról szóló pletykákra és Kiss Orsinak, a Class40 műsorvezetőjének mesélt a családalapítással kapcsolatos terveiről.TV + Bulvár--Sophie-nak hívják Caramel kislányáthttp://www.life.hu/bulvar/20140829-caramel-enekes-kislanya-a-sophie-nevet-kapta-a-kismama-es-kisbaba-hazaerkezett-a-korhazbol.htmlCaramel elárulta kislánya nevét, aki császármetszéssel jött a világra. Az énekes végig bent volt kedvese melett a szülőszobán. TV + Bulvár--Molnár Anikó tovább háborog a büntetése miatthttp://www.life.hu/bulvar/20140828-molnar-aniko-tovabb-haborog-a-buntetese-miatt.htmlMolnár Anikó nem foglalkozik a büntetőcédulájával, amit is egy villámparkolása miatt kapott. Tovább háborog magában és felajánlott egy sminktetoválást annak, akinek sikerül elolvasni a közterületfelügyelő által papírra vetett kaparást.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.