Elvetélt volna Jennifer Aniston?

Forrás: Facebook/In Touch Weekly -
színésznő terhesség Justin Theroux család vetélés gyerekvállalás tragédia Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jen, akiről éppen egy nappal ezelőtt írtuk meg, hogy furcsán nagy és gömbölyödő pocakkal jelent meg megújabb filmje premierjén, a hírek szerint ismét elvetélt - írja az Inqiusitr, az In Touch Weekly magazinra hivatkozva.

Állítólag a színésznő egyik ismerőse árulta el lapnak, hogy Jennifer terhes volt, de elvetélt. És ez az oka annak, hogy még mindig húzódik az esküvője vőlegényével, Justin Theroux-val. Korábban azt hittük, Justin azért nem vezeti oltár elé a 45 éves sztár, mert gyengéd érzelmek fűzik Liv Tylerhez. Most azonban elképzelhető, hogy nem erről volt szó...

Forrás: Facebook/In Touch Weekly

Korábban Ian Halperin, életrajzíró számolt be arról, hogy Anistonnak korábban már két vetélése is volt. Vagyis a színésznő két kisbabát vesztett el Brad Pittel való házassága során. Hogy mi igaz mindebből, egyelőre nem tudni, hiszen az információkat a sztárpár nem erősítette meg. Az iMDb szerint teljesen valótlanak ezek a híresztelések, mondván az InTouch számtalan hamis címlappal is kijött már korábban, a lap szerkesztői pedig már nem is tudják, hol válik el a fantázia és a valóság.

Ezen kívül pedig arra is gyanakodhatunk, hogy Jen körül Brad Pitt és Angelina Jolie titkos esküvője miatt ekkora a felhajtás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.