Káprázatos festményekké alakítja kétéves gyermeke rajzait egy anya

Forrás: themischievousmommy.blogspot.ca -
anyaság Torontó rajz alkotás festmény gyerekrajz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruth Oosterman terhessége alatt alkotói válságban szenvedett, de amikor megszületett a kislánya, ő vált a boldog anya múzsájává. A duó ma gyönyörű mesterműveket alkot.

A torontói anyára nagyon jó hatással volt kislánya megszületése, azonnal elkezdett alkotni, először a gyermekét a mellkasára szorítva festett, majd amikor a kicsi már tudott krétát fogni a kezébe, elkezdték a közös rajzaikat. A nő elmesélte, hogy egyszer a kétéves kislánya egyik rajza annyira megragadta őt, hogy úgy érezte, együtt kell alkotniuk. "Két ember alakját véltem benne felfedezni, akik egy parton állnak, és azonnal jött az ötlet" – mondta a nő.

A pompás bagoly:

Forrás: themischievousmommy.blogspot.ca

"Mindig erről álmodtam, hogy együtt alkossak a lányommal, de azt hittem, meg kell várnom, hogy idősebb legyen. Ekkor jöttem rá, hogy már rég együttműködünk, és én nem is tudtam róla."

A nő és a róka:

Forrás: themischievousmommy.blogspot.ca

Az anyuka elmagyarázta, hogyan dolgoznak együtt. Ő megpróbálja vizionálni, hogy mit láthat a lánya, miközben rajzol, Eve pedig segít neki, folyamatosan arról beszél, hogy éppen mit alkot – magyarázta Ruth.

Ennek a gyönyörű együttműködésnek a végeredményeit az anyuka a The Mischievous Mommy című blogján osztja meg a világgal, ahol a többi mesterművet is megnézheted. Ezen kívül time lapse videókat is feltölt a Youtube csatornájára.

A szülés csodája képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-gyonyoru-fotokat-keszitettek-a-szules-utani-pillanatokrol.htmlGyönyörű fotókat válogatott össze az egyik internetes portál. A képeken a szülés utáni első pillanatokat örökítették meg. CsaládOrigoMűvészi palacsintarajzok a tányéronhttp://www.life.hu/news/20140908-palacsintabol-formazott-szines-rajzokat-egy-kreativ-apuka-a-gyermekenek.htmlA színes finomságokat egy apuka készítette a gyermekének, majd ételfestékkel befestette, így csinálva még nagyobb kedvet a palacsintához a kicsinek.News--Az elavulás ellen küzd a Meztelen Kézenállóhttp://www.life.hu/news/20140908-a-meztelen-kezenallo-budapesten-a-szabadsag-hidnal-is-levetkozott.htmlÖt éve utazik a világban egy férfi, aki nagyvárosok ikonikus pontjain ledobja a ruháit és tökmeztelenül kézenáll. Most a Daily Mail ezek közül szedett össze néhányat, az összeállításba mi is bekerültünk, ahogy a "névtelen pucér" pasi a Szabadság hídon mutatványozik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.