Speciális babakocsival készül Kovács Patrícia a baba-mama futásra

Forrás: Kovács Patrícia -
Wizz Air baba-mama kislány Kovács Patrícia babakocsi félmaraton futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia színésznő nem mindennapi teljesítményre készül: vasárnap 11 hónapos kislányával fut le 3,5 kilométert. A baba-mama futás a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton egyik kísérőprogramja.

Kovács Patrícia mindig sportos életét élt és szorgalmasan rótta a köröket a margitszigeti futópályán. Amikor kislánya, Hanna Lujza megszületett, a magányos futást abbahagyta, mert nem akarta a gyermekétől elvenni az időt. Szerencsére felfedezte a baba-mama futást. Patrícia (és persze csöppsége) szeptember 14-én bizonyíthat, amikor a Wizz Air Budapest Félmaratonon indul a baba-mama távon.

Forrás: Kovács Patrícia

„Mióta rátaláltam a baba-mama futásra, heti 2-3 alkalommal a sétát futásra cseréljük fel a kislányommal. Vasárnap 3,5 kilométert fogok lefutni babakocsival, ahonnan a kislányom kedvére nézelődhet majd, miközben futok. Ilyenkor egy speciális kocsit használok, ami kölcsönözhető és így bárki kipróbálhatja, milyen együtt sportolni a kisbabájával. A futásra alkalmas babakocsi speciálisan van kialakítva, ennek köszönhetően vastagabbak a kerekei. A kislányom nagyon élvezi, amikor együtt futunk, ezért mindkettőnknek nagy élmény lesz a hétvégi verseny" – mondta a Life.hu-nak a színésznő.

Forrás: Kovács Patrícia



A Fuss babakocsival Egyesület várja a Patríciához hasonló, lelkes, sportos anyukákat, apukákat, nagyszülőket babakocsis kisgyermekeikkel együtt a Városligetbe. A szervezők remélik, hogy minél többen összegyűlnek és egy rekordkísérlet is összejön. Az esemény célja továbbá, hogy felhívja a kismamák figyelmét a rendszeres napi mozgásra a szülés utáni időszakban is. Érdemes ellátogatni az egyesület honlapjára, ahol folyamatosan frissítik az ezzel kapcsolatos híreket, és közös edzéseket is szerveznek.

Korábban Kropkó Péter triatlonista, személyi edző is hasznos tanácsokat adott fogyni vágyó kismamáknak és a megfelelő babakocsi vásárlásához. Erről ITT olvashatsz bővebben!

Vasárnap a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon több mint 60 ország indulói állnak rajthoz. Eddig már jóval több külföldi nevezett a versenyre, mint a tavalyi évben összesen. 64 országból 1700-an regisztráltak, és ez nem is a végleges adat, mert még mindig lehet jelentkezni. A 29. Wizz Air Budapest Félmaratonról – Magyarországon először – élő közvetítés is lesz, amelyet szeptember 14-én reggel 8-tól délig az Origón is lehet majd nézni.
Czeizel Endre elárulta, mi az elmúlt 25 év legnagyobb közegészségügyi felfedezésehttp://www.life.hu/csalad/20140912-czeizel-endre-a-q-pharma-sajtotajekoztatojan-mutatta-be-magzatvedo-multivitaminjat.html„Az elmúlt 25 év egyik legnagyobb közegészségügyi felfedezése” – enyhe túlzással ezzel a szlogennel hirdette meg a Q Pharma gyógyszergyártó cég Czeizel Endre új magzatvédő vitaminját.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKeresztes elfogadta, hogy nem lehet gyereke: "Semmi nem történik véletlenül"http://www.life.hu/csalad/20140912-keresztes-ildiko-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-bevallotta-miert-nem-lehetett-gyermeke.htmlAz énekesnő elmesélte, már letett a gyermekvállalásról, de bevallotta, 40 évesen még minden követ megmozgatott, hogy teherbe essen.Család--Így járhatsz a Stanfordra, ingyenhttp://www.life.hu/csalad/20140701-online-elvegezheto-hires-ingyenes-egyetemek.html"Februárban történt, hogy az I fucking love science Facebook-oldalán megláttam az információt, miszerint egyetemek világszerte több ezer kurzusukat kínálják ingyen, online. Ez pont nekem való, gondoltam, mivel annak idején nagyon szerettem az egyetemet, jelenleg pedig parlagon heverő agysejtjeim szinte könyörögnek némi edzésért" - írja Borzlány a Bezzeganya blogon. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.