Imádnivaló fotó készült Svédország kicsiny hercegnőiről

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden -
királyi család Madeleine hercegnő család New York Viktória svéd királyi hercegnő Estelle hercegnő Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képen, amelyet Madeleine svéd királyi hercegnő osztott meg a nagyérdeművel, Leonore hercegnő ölelgeti lelkesen unokatestvérét, Esztella hercegnőt.

Nagy az öröm a svéd kishercegnők között, hiszen Esztella hercegnő hosszú idő után végre találkozhatott az óceán másik partján élő unokatestvérével, Leonore hercegnővel.

A képen, amelyet Leonore édesanyja, Madeleine svéd hercegnő tett közzé Facebook-oldalán, az idősebbik unokatestvér öleli magához szorosan Viktória koronahercegnő kislányát, a 2 és fél éves Esztellát.

A hercegnő, aki megküzdött az anorexiával

Viktória svéd koronahercegnő tizenéves kamaszlány volt, amikor soványságával felhívta magára az ország és a bulvárlapok figyelmét: a sajtó akkor lehetséges anorexiájáról kezdett cikkezni, amelyeket képekkel bizonyítottak. A svéd trón várományosáról írt cikkünket IDE kattintca olvashatod el itt, a Life.hu-n.

Hogy mennyit nőtt a két kishercegnő, arról tanúskodjon ez az áprilisban készült fotó:

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden

Madeleine svéd hercegnő, aki korábban a svéd Elle felkérésére mondott igent egy babavárós címlapfotóra,idén februárban adott életet gyermekének. A hercegnő jelenleg New Yorkban él férjével, a milliomos Christopher O'Neillel és közös csemetéjükkel.

Életre keltek a Disney-hercegnőkhttp://www.life.hu/news/20140909-a-disney-fohosoket-elethuen-emberkent-abrazolta-egy-finn-muvesz.htmlKedvenc Disney-karaktereid élethű változatát hozta létre egy finn művész. Így festene a valóságban Hamupipőke vagy épp A kis hableány.NewsOrigoKatalin hercegnő esküvői ruhájában mondja ki az igent George Clooney menyasszonya?http://www.life.hu/trend/20140905-amal-alamuddin-george-clooney-menyasszonya-katalin-hercegno-eskuvoi-ruhajaban-mondja-ki-az-igent.htmlGeorge Clooney leendő neje a minap Alexander McQueennél tett látogatást. A találgatások szerint sanszos, hogy a brit divatház készíti menyasszonyi ruháját, csakúgy, mint Katalin hercegnőét.TrendOrigoTitokzatos idegen flörtölt Katalin hercegnő húgával, Pippa Middletonnalhttp://www.life.hu/intim/20140827-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-egy-titokzatos-idegennel-flortolt-egy-svajci-luxushotel.htmlA hercegnő húga egy svájci luxushotel buliján rázta, amikor egy bátor úriember odahajolt hozzá. Mozgalmas éjszakája volt, az biztos!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.