Újabb cuki fotón pózolt Caramel a kislányával

Forrás: facebook/Caramel -
Caramel kislány Megasztár apa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke apuka láthatóan nem tud betelni pár hetes kislányával, Sophie-val és újra megmutatta a gyönyörű csöppséget.

Ahogy a Life.hu megírta , Caramel kislánya, Sophie augusztus végén megszületett. Az énekes határtalanul boldog. Ezt is bizonyítja, hogy egyre sűrűbben oszt meg bájos képeket a csöppségről. Most is egy tündéri apa-lánya fotóra bukkantunk közösségi oldalán. Olyan édesek, nem?

Forrás: facebook/Caramel

Zabálnivaló baba Caramelék kislánya http://www.life.hu/csalad/20140911-a-tv2-aktivjaban-mutatta-meg-caramel-kislanyat-sophie-t.html Először, és egy ideig biztosan utoljára mutatta meg Caramel a kislányáról, Sophie-ról készült fotókat. Legalábbis ezt állítja. Család Origo Caramel megmutatta kislányát, Sophie-t http://www.life.hu/csalad/20140902-caramel-a-megasztar-egykori-enekese-sokkot-kapott-kislanya-sophie-szuletesekor.html Caramel megmutatta, hogyan bújik hozzá újszülött kislánya. Íme, az első kép az énekes tündéri gyermekéről. Család -- Megszületett Caramel kislánya - Fotót posztolt a kórházból http://www.life.hu/csalad/20140828-megszuletett-caramel-enekes-es-szerelme-szilvi-elso-gyermeke-egy-kislany.html Hatalmas lehet a boldogság Caramelnél, az énekes ugyanis már a kórházból is posztolt rajongóinak az örömhírrel: megszületett első gyermeke. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.