Lenyűgöző fotó készült Mádai Vivien kisbabájáról

Forrás: facebook/Mádai Vivien -
fotó kisfiú kisbaba első fotó szülés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Zénóról nem mindennapi képet posztolt anyukája, Mádai Vivien a közösség oldalán. Az első fotóról elegáns és féltő óvó szeretet sugárzik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien szeptember 14-én hozta világra első gyermekét, Zénót. Vivien azóta visszavonult és egyelőre nyugalmat kér, hogy minden csodás percet kiélvezzen pár napos kisfiával. Az első fotó azonban már napvilágot látott és mi közzé is tesszük, hogy lássátok a csodaszép kisfiú cuki fejecskéjét.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Köszönjük a rengeteg kedves üzenetet, és érdeklődést... Igyekszem utolérni magam és válaszolni. Jelentem minden rendben van, Zénó egy kis tündér, mi pedig úszunk a boldogságban" – írta a kép mellé Vivien.

A világ legdrágább vidámparkjaihttp://www.life.hu/csalad/20140910-a-vilag-legnepszerubb-es-legdragabb-tematikus-parkjai-es-disneylandjei.htmlIdehaza nemrégiben zárt be a Budapesti Vidámpark, és ezzel már csak néhány, műemléknek számító játékra ülhetünk fel a Fővárosi Állatkert területén belül. Más országokban azonban továbbra is virágzik ez az ipar, és emberek időt, pénzt nem sajnálva látogatják sorra a leghíresebb szórakoztató parkokat, különböző országok Disneylandjeit. Vannak, akik akár 35 ezer forintot is hajlandóak kifizetni egy napijegyért, ez egy négytagú család esetében 140 ezer forint. Íme, a világ legdrágább vidámparkjai.Család--Ilyenek az igazi családok: érzelmesek és lágyakhttp://www.life.hu/csalad/20140921-jon-a-baba-hadas-krisztaval-minden-vasarnap-15-orakor-a-lifenetworkon.htmlSzeptember 21-én, vasárnap 15 órakor debütál LifeNetworkön a Jön a baba - Hadas Krisztával. "Nem idealizált, elképzelt, kitalált, hanem valódi családokkal mutatjuk meg, milyen a babavárás, a szülés és a gyermekágyas időszak" - mondta el a műsor főszerkesztője és műsorvezetője Hadas Kriszta. Az biztos, hogy nem mindennapi pillanatokra számíthatunk.CsaládOrigoAz örökbefogadáson gondolkodik a Barátok közt Gizije, Gyebnár Csekkahttp://www.life.hu/csalad/20140918-a-baratok-kozt-gizije-gyebnar-csekka-az-orokbefogadason-gondolkodik-parjaval.htmlGyebnár Csekka, a Barátok közt sztárja és párja már nagyon vágynak egy babára. Nem vetik el az örökbefogadás gondolatát sem, sőt, még a béranyaság is szóba jöhet.CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.