Kisbabafotóval lepte meg a világot a Grace klinika sztárja

Forrás: AFP/Larry Busacca -
bejelentés Születés terhesség Ellen Pompeo kislány babafotó Grace klinika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre aztán senki sem számított: október 2-án, csütörtökön megszületett a színésznő második kislánya.

Az egész világot meglepte Ellen Pompeo, aki minden előzmény nélkül bejelentette: október 2-án, csütörtökön megszületett második gyermeke.

Forrás: AFP/Larry Busacca
Forrás: WhoSay/Ellen Pompeo

Igazi hölgykoszorúnak örvendhet a zenei producerként ténykedő apuka: első lányuk, Stella nemrég ünnepelte 5. születésnapját. Ezúton is gratulálunk a családnak!

Bababumm a sztárvilágban

Nem győzzük kapkodni a fejünket, annyi A-listás sztárpárhoz érkezett meg a gólya az elmúlt időszakban. Például Christina Aguilérához, akinekkislánya igen különleges nevet kapott, vagy Christina Riccihez, aki kisfiúnak adott életet. Mila Kunis és Ashton Kutcher első közös gyermeke valószínűleg a legjobban várt sztárbaba volt idén, de legalább ennyire figyeltük, mikor születik meg Scarlett Johansson kislánya. És ez még csak egy teljesség igénye nélküli lista...
Ledobja a fehér köpenyt a Grace klinika legszexibb dokijahttp://www.life.hu/kult/20120928-ledobja-a-feher-kopenyt-a-grace-klinika-legszexibb-dokija-patrick.htmlAz egyik legsármosabb doktorbácsi, Derek Shepherd távozik a seattle-i kórházból. Nők milliónak bánatára Patrick Dempsey bejelentette, hogy a kilencedik évad után örökre leteszi a szikét.KultMegszületett Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányahttp://www.life.hu/csalad/20141002-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kislanya-megszuletett-los-angelesben.htmlNem viselte könnyen a terhességét Mila Kunis. A Life.hu többször is beszámolt róla, hogy a színésznő azon kívül, hogy megnőttek a mellei, több ízben is hangoztatta, retteg a szüléstől. Pár hete például a nyilt utcán fakadt sírva. Most azonban egész biztosan minden megváltozik, megérkezett ugyanis a kislánya.Család--Tenyérnyi szépség Caramel kislányahttp://www.life.hu/csalad/20141002-caramel-a-megasztar-egykori-enekesenek-kislanya-sophie-ujabb-foton-tundokol.htmlA büszke apuka úgy látszik, nem bír betelni a csodaszép Sophie-val, mert ismét gyönyörű fotót posztolt kislányáról.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.