North West hotel Kim Kardashian Twitter Párizs videó kislány repülőtér szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár teljesen kiakadt a feltételezéseken, amelyek szerint majdnem a hotelben hagyta North Westet, amikor a repülőtérre indult.

Kim Kardashian számára nem ismeretlen műfaj a rosszindulatú pletykálkodás, ha azonban kislánya, North West kerül a terítékre, nem ismer tréfát. A valóságshow-sztárt korábban azzal gyanúsították meg, hogy magára hagyta Northot egy párizsi hotelban.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kimet valóban felvették, amint vakuk kereszttüzében kivonul a szállodából autójához, majd visszamegy, hogy aztán karjaiban vigye ki kislányát. Valahogy így:

Képekben a Kim Kardashian-Kanye West esküvő

Sokak meglepetésére a sztárpár nem tette közzé dollármilliókért esküvői fotóit (pedig de mennyire, hogy megtehette volna!), inkább közösségi oldalaikon tették közzé a nagy nap pillanatait - a fotókért kattints ide. Persze a mamának volt hozzá néhány szava - a konfliktusról ITT olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.