Várkonyi Andrea terhesség TV2 műsorvezető híradós Kasza! (tévéműsor) terhességi teszt Kasza Tibi Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea, a Tények műsorvezetője Kasza Tibinek mesélt arról, hogyan fogadta Bochkor Gábor a hírt, amikor 7 évvel ezelőtt megtudta, hogy babájuk lesz.

Várkonyi Andrea, amikor szerelembe esett Bochkor Gáborral, úgy tudták, nem lehet gyermekük. Aztán a sors mégis közbeszólt és Andi a kapcsolatuk elején teherbe esett. A híradós Bochit fürdés közben lepte meg a jó hírrel. Bochi reakciójáról Kasza Tibi faggatta Andit, aki szexi, rövid kisestélyiben, hosszú szőke loknikkal jelent meg a stúdióban. Alig ismertünk rá, még szebb volt, mint amikor esténként konszolidált külsővel a híreket mondja.

Hogyan reagált a fürdőkádban lubickoló Gábor a hírre? Nézd meg az alábbi videóban:

Bochkor, aki jelenleg a Music Fm-en ébreszti a hallgatókat, korábban leszögezte: nem szerepel a tervei között egy második gyerek. Végül is, az első sem volt tervezett baba...

A gyerekek helytelen táplálkozása akár daganatos betegséghez is vezethethttp://www.life.hu/csalad/20141001-a-gyerekkori-helytelen-taplalkozas-felnottkorra-es-olyan-kronikus-betegsegek-kialakulasahoz.htmlUgye te is hallottad már a következő mondatokat: "Ha néha hamburgert eszik, attól még nem lesz semmi baja a gyereknek!" vagy hogy "Jól van, kisfiam, itt a chips, legalább csöndben maradsz egy kicsit!". A felelőtlen szülők talán nem is gondolják, mekkora károkat okoznak a helytelen táplálkozási szokásaikkal a gyerekeiknek. CsaládOrigoCukiság a köbön: Lola a négylábú családtaghttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20141007-cukisag-a-kobon-lola-a-negylabu-csaladtag.htmlForrás: Babui PhotomiddleLázár Chef feleségének, Melindának gyönyörű ételfotói a hazai és külföldi szakácskönyvek, gasztronómiai magazinok mellett immáron egy éve a Life.hu-n is hétről hétre megjelennek, valamint Babui Photo stúdiójában rendszeresen vállal kismama, baba és családi fotózásokat. Most egy teljesen új területen próbálta ki magát: az ételek és a gyerekek helyett egy bájos négylábút kapott lencsevégre, amellyel kiverte a cukiság-biztosítékot…Forrás: Babui PhotomiddleForrás: Babui PhotomiddleForrás: Babui PhotomiddleTovábbi Babui Photo képekért kattints ide.HirdetésBejelentette: első gyermekét várja Blake Livelyhttp://www.life.hu/csalad/20141006-blake-lively-elso-gyermeket-varja-bejelentette-terhesseget.htmlA Pletykafészek színésznője hivatalos oldalán tudatta a jó hírt rajongóival és még egy terhespocakos fotót is mellékelt.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.