Megvan 2015 színe: meglepő, meleg és gyönyörű

Forrás: http://www.colourfutures.com/hg_colour-of-the-year-2015.jsp -
narancssárga vörös festék szín réz dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 színe a réz narancsszín. Önmagában is megállja a helyét, de jól kombinálható a fehérrel, rózsaszínnel, narancsos árnyalatokkal. 

Az elmúlt évek hűvös kékjeit és zöldjeit felcserélték a rózsaszínek, vörösek és narancsszínek, pozitívabb életérzést idézve. A nemzetközi eseményeken is megjelentek a vörös- és narancsszínek. A trendek a festékek nyelvére lefordítva a narancsos rézárnyalat irányába mutatnak. Ez az önmagában is nagyszerű szín tökéletesen kombinálható rózsaszínekkel, semleges színekkel, fehérrel és más narancsos árnyalatokkal, és az olyan fémes színekkel is, mint az arany és a faárnyalatok – írja a colourfutures.com.

Forrás: http://www.colourfutures.com/hg_colour-of-the-year-2015.jsp

A 2015-ös trendszín szemléletbeli melegséget és a másokkal való megosztás megújult hangsúlyosságát; a természet színeit, az agyagos földárnyalatoktól a napsütötte sárgákig; az emberi kölcsönhatásokat tükröző bőrszínárnyalatokat és a múltbeli szépiaszíneket idézi.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly a ragyogó orchideát választották az év színének.

Retteghetnek a gyümölcsök: komoly ellenőrzés jönhttp://www.life.hu/news/20141009-a-deligyumolcsoket-ellenorzi-a-hatosag-a-banan-az-avokado-es-a-citrom-kerul-gorcso-ala.htmlA hatóság rászáll a déligyümölcsökre: elkapják a zöld banánt, a fagyott citromot, a túlérett avokádót – írja a buksza.postr.hu. News--Küldd fel magad a Marsra!http://www.life.hu/news/20141009-a-nasa-kezdemenyezesevel-barki-felkuldheti-a-nevet-a-marsra.htmlNéhány kattintással akárki ott hagyhatja lábnyomát, pontosabban a nevét a bolygón. Mutatjuk, hogyan.NewsOrigo27 kisfiút molesztált egy csepeli tornatanárhttp://www.life.hu/news/20141009-a-csepeli-tornatanar-27-diakot-zaklatott-szexualisan-lezarult-az-ugy-nyomozati-szakasza.htmlLezárult a nyomozati szakasz a kisdiákokat megrontó csepeli tornatanár ügyében. A rendőrség bizonyítékokat foglalt le, amelyek a férfi bűnösségét igazolhatják.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.