Blake Lively újabb pocakos fotókat osztott meg - mindezt szuperstílusosan

Forrás: http://www.preserve.us/ -
terhesség stílus Blake Lively stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszebb gyereke lehet a gyönyörű Blake Lively és a szívtipró Ryan Reynolds csemetéje - már ha a szüleiket vesszük alapul. A színésznő egy fotóval jelentette be, hogy babát vár, most pedig még több képet posztolt.

Saját honlapján tett közzé újabb pocakos képeket A pletykafészek színésznője. Blake Lively és Ryan Reynolds 2012 szeptemberében esküdtek örök hűséget egymásnak és már akkor is tudni lehetett, nem akar sokáig várni a családalapítással: "Nagy családot szeretnénk" – mondták egy évvel ezelőtt.

Forrás: http://www.preserve.us/

A színésznő júliusban elindította saját életmód oldalát, amelyről ezt írtuk: itt a divat és edzéstippektől kezdve a receptekig és lakásdekorációig mindenről olvashatsz. Blake nem dolgozik stylisttal, többnyire ő maga álmodja meg a divatanyagokat, bátyja, Eric Lively pedig fotózza őket. A színésznő a vörös szőnyegen is szuperstílusos, így tőle szívesen veszünk öltözködési tippeket.

Forrás: http://www.preserve.us/

Nem Blake Lively az egyetlen, aki életmódoldalt vezet

Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Lauren Condrad. Egy dolog közös bennük: úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát, és ezt saját honlapjukon osztják meg velünk. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják a szárnyaikat.

Méhek csipkedték össze a világ egyik legszebb nőjének, Blake Lively-nak a testéthttp://www.life.hu/drlife/20140830-blake-lively-t-mehek-tamadtak-meg-es-osszecsipkedtek-a-szineszno-testet.htmlPát nappal ezelőtt életveszélybe került Ryan Reynolds felesége, amikor megtámadta egy méhraj - tájékoztat az InTouch.Dr. Life--Blake Lively áttetsző ruhában nyűgözte le Cannes-thttp://www.life.hu/trend/20140515-blake-lively-attetszo-hofeher-ruhaja-a-cannes-i-filmfesztivalon-2014-2-nap.htmlAz amerikai világsztár már a nyitó napon sem hagyott kétséget afelől, hogy stílusból verhetetlen. A cannes-i filmfesztivál második napján még szexisebb volt, mint az elsőn.Trend--Anyukája tanította öltözködni Blake Livelythttp://www.life.hu/galeria/20130826-fotokon-akkor-es-most-blake-lively-a-pletykafeszek-szinesznoje.htmlA Pletykafészek szőkesége a napokban ünnepli 26. születésnapját. Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.