Ismét megmutatta csöpp kislányát Béres Alexandra

Forrás: Facebook/Béres Alexandra Súlykontroll -
gyermekágy otthon szülés fitneszvilágbajnok Béres Alexandra újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra és újszülött kislánya, Flóra már elhagyhatták a kórházat, otthon van a kis család. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Béres Alexandra október 9-én hozta világra második kislányát, Flórát. A szülés a Róbert Károly Magánkórházban zajlott, azután Szandi és újszülött babája az első gyermekágyas napokat a kórház családi szobájában töltötték. A lányok azonban már hazamehettek – erről tanúskodik a fitneszvilágbajnok legfrissebb Facebook-bejegyzése:

Forrás: Facebook/Béres Alexandra Súlykontroll

"Hazatértünk a Róbert Kórházból. Újra együtt a család! Zoé kutya teljes természetességgel fogadta a kicsi érkezőt. Flóra elfoglalta a szobáját és boldogan cuppogja a tejecskét..." – posztolta boldogan közösségi oldalára a büszke anyuka. Nagyon sok egészséget kívánunk nekik!

Család vs. karrier – nem kell választanod közöttük!http://www.life.hu/csalad/20141003-csalad-vagy-a-karrier-nem-kell-valasztani-a-ketto-kozott.htmlEgy fiatal nő számára fontos, hogy karriert építsen, de az is, hogy családot alapítson. A jó hír az, hogy nem feltétlenül kell lemondani az egyikről annak érdekében, hogy a másik tökéletesen működjön. Csak okosan kell csinálni!CsaládOrigoHujber Ferenc házas, de lefekszik más nőkkel is - és szerinte ez így természeteshttp://www.life.hu/csalad/20141013-hujber-ferenc-egy-rackevei-kozonsegtalalkozon-vallotta-be-hogy-folyamatosan-megcsalja-a-feleseget.htmlEgy ráckevei közönségtalálkozón Hujber Ferenc többször a pohár fenekére nézett, káromkodott és őszintén vallott nyitott házasságáról.Család47 évesen szülni szeretne Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/csalad/20141012-nicole-kidman-47-evesen-szulni-szeretne-egy-radiomusorban-beszelt.htmlNicole egy ausztrál rádióműsorban beszélt, először azóta, hogy édesapja, An­thony Kidman elhunyt. A műsorben családbővítési elképzeléseiről is mesélt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.