Tejfölszőke gyermeke születhet Gombos Edinának

Forrás: Facebook/Gombos Edina -
Születés terhesség TV2 műsorvezető gének kislány szőke Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különleges kubai géneknek köszönhetően Edina tavaszra várt kisbabája tejfölfehér lehet. A közép-amerikai országban ugyanis az a jellemző, hogy a második gyerek világosabb lesz az elsőnél.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gombos Edina második kisbabáját várja férjével, Alberto Costafredaval. A házaspár a kubai rokonoktól hallottak miatt biztos benne, hogy babájuk bőre világosabb színű lesz, mint a kislányuk, Mirié – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

„Van egy kubai mondás, ami szépen fogalmazva így hangzik: az első baba kitakarítja a „kéményt", így a második már kevesebb színt szed magára. A viccet félretéve, tényleg nagy esély van arra, hogy a második gyermekünk egészen világos bőrű, akár szőke hajú és kék szemű is lehet. Tudom, ez elsőre furcsán hangzik, de így van. Alberto félig spanyol, a baszk nagypapája pedig világos bőrű és kék szemű.Az én anyukám is ilyen, és szőke is, így nagy eséllyel fehér bőrű gyerekünk születhet" – mesélte mosolyogva Edina, aki úgy gondolja, mindegy, hogy a kicsi milyen árnyalatot örököl, a lényeg, hogy egészséges és boldog gyermek legyen.

Azt egyébként még mindig nem tudni, kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Nagy Zsolt: "Hatalmas fájdalom volt, amikor elhagytam a családom" - Miért fordultak a magyar színészek pszichológushoz?http://www.life.hu/bulvar/20141022-az-hbo-terapia-cimu-sorozata-kapcsan-mate-gabor-szinesz-csakanyi-eszter-es-nagy-zsolt-vallott.htmlAz HBO-n vetített Terápia című sorozat második évadának díszbemutatóján jártunk. A kérdés adott volt: a főszereplőket, Máté Gábort, Csákányi Esztert és Nagy Zsoltot arról faggattuk, jártak-e valaha pszichológusnál, és ha igen, miért.TV + Bulvár--Szabó Zsófit megvédte édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-zsofit-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojet-megvedte-edesanyja.htmlA Celeb vagyok, ments ki! celebdzsungelében mindenki kimutatta a foga fehérjét. Szabó Zsófi sokszor támadt társaira és bírálta őket. Édesanyja úgy véli, lánya semmi rosszat nem tett.TV + Bulvár--Sztárban sztár után Rising Star! Vasárnap indul a TV2 új műsorahttp://www.life.hu/bulvar/20141020-a-rising-star-a-tv2-tehetsegkutato-musora-vasarnap-indul-a-zsuri-tagjai-heves-vitakon-vannak-tul.htmlÖrdög Nóra és Majoros Péter Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star! A TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.