Íme, az ország legaranyosabb gyümölcs- és zöldségevő gyereke(i)

vitamin szavazás család egészség zöldség gyümölcs gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban meghirdetett "Keressük az ország legédesebb gyümölcs- és zöldségimádó kiskölykét" elnevezésű nyereményjátékunk lezárult, köszönjük a beérkezett rengeteg szavazatot! Az ország döntött: íme, a legédesebb gyerek(ek), aki(k) megnyerték az EuJuicers zöldség- és gyümölcsprését. 

A legtöbb szavazatot nem is egy, hanem mindjárt három gyermek kapta, Adél, Hédi és Gréta, a hármasikrek. Gratulálunk a sok szavazathoz és bízunk benne, hogy az EuJuicers zöldség- és gyümölcsprésnek is nagy hasznát veszi majd a család!

November 5-én láthattok majd egy videót is arról, mennyire örülnek a gyerekek az új "családtagnak".

Így lesz a gyereked egy csapásra milliomoshttp://www.life.hu/csalad/20141016-befektetesek-biztositasok-ongondoskodas-kulonbozo-formai-amivel-a-gyerekek-is-megismerkedhetnek.htmlSzeretnél félretenni a gyerekednek, hogy megkönnyítsd a jövőjét, de nem tudod, melyik a legbiztosabb, legjobban kamatozó megoldás? Utánanéztünk, íme, a jelenlegi lehetőségek.CsaládThinkstockAhol az egész család kikapcsolódik – A top 7 gyerekbarát wellness-szálloda itthonhttp://www.life.hu/csalad/20140929-gyerekbarat-wellness-szallodak-ahol-a-felnottek-es-a-gyerekek-is-jol-erzik-magukat.htmlNincs is jobb dolog egy őszi, hűvös hétvégén, mint egy pihentető wellness-szállodában lazítani. A jó hír az, hogy akkor sem kell lemondanod erről az élményről, ha gyerekek hada vesz körül. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző programoknak hála a gyerekek is jól érezik magukat és a szülők is pihenhetnek.CsaládOrigoA gyerekek helytelen táplálkozása akár daganatos betegséghez is vezethethttp://www.life.hu/csalad/20141001-a-gyerekkori-helytelen-taplalkozas-felnottkorra-es-olyan-kronikus-betegsegek-kialakulasahoz.htmlUgye te is hallottad már a következő mondatokat: "Ha néha hamburgert eszik, attól még nem lesz semmi baja a gyereknek!" vagy hogy "Jól van, kisfiam, itt a chips, legalább csöndben maradsz egy kicsit!". A felelőtlen szülők talán nem is gondolják, mekkora károkat okoznak a helytelen táplálkozási szokásaikkal a gyerekeiknek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.