Először kóstol tortát a kisbaba és nagyon bejött neki

torta kisbaba videó fiú sütemény édesség születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bauer baba először csak gyanúsan méregeti az elé rakott születésnapi tortáját, majd az első falat után örömmel veti bele magát az élvezetekbe – szó szerint.

Az első születésnapját ünneplő Bauer még soha nem evett tortát, így érthető, miért nézegeti olyan bizalmatlanul az elé került süteményt.

Végül az édesanyja kóstoltat meg vele egy falatot, amely az alábbi videó tanúsága szerint nagyon bejött neki – olyannyira, hogy végül a fiúcska egész arca a tortában végzi. A vicces felvételt alább nézheted meg:

Készítsd könnyedén: kakaós minitorta tej-, cukor- és gluténmentesen http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141014-unokaink-is-fozni-fogjak-etelallergiasoknak-ajanljuk-az-uff-blog-tej-es-cukor-es-glutenmentes.html Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a 3 perces gasztrokalandba! UFF Origo Elárverezték Diana hercegnő 33 éves esküvői tortaszeletét http://www.life.hu/news/20140901-elarvereztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-33-eves-eskuvoi-tortajanak-egy-szeletet.html Körülbelül 300 ezer forintnak megfelelő összegért kaphatta meg egy szerencsés az egykori walesi hercegné és Károly herceg esküvői süteményét. News Origo Egészségesebb, mint egy hagyományos sütemény: így készül a müzlitorta http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140724-hogyan-legyek-jo-no-muzlitorta-gyumolccsel-es-egeszseges-zselatinnal.html Szereted az édességet? Mit szólsz, ha mutatok egy nagyon finom, könnyű, nyárias nyalánkságot? Egészségedre! Hogyan legyek jó nő --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.