Boszorkánykonyha! Megtaláltuk a leghasznosabb hulladékot

hulladék szépségápolás kávézacc szagtalanítás boszorkánykonyha tisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kávézacc általában a szemeteskukában végzi, mi most megmutatjuk neked, mire használd ezt az értékes konyhai hulladékot.

Szépségápolásra és tisztítóeszköznek is használhatod a kávézaccot. Miután elfogyasztottad az illatos kávét, fogd meg a zaccot és nézz körül a lakásban, hogyan vehetnéd hasznát, mielőtt végleg kidobnád.

A boszorkánykonyha legjobb praktikái

Így szagtalanítsd a hűtőszekrényed, így ránctalanítsd a bőröd természetes összetevőkkel, és így készíthetsz természetes dezodort.
Forrás: Thinkstock

Kávézacc mint testradír

3 evőkanál kávézaccot keverj össze annyi olívaolajjal vagy kókuszzsírral, hogy krémes állaga legyen. Utána kend fel a bőrödre és körkörös mozdulatokkal radírozd le az elhalt hámsejteket, majd öblítsd le zuhannyal a maradékot. A vérkeringésed garantáltan felpezsdíted és selymes lesz a bőröd a kezelés után.

Kávézacc mint tisztítószer
Meleg vízzel keverd össze a zaccot, hogy súrolószer állagú legyen. Utána kend fel a megtisztítani szánt területre és dörzsöld tisztára, majd egy vizes ronggyal töröld le a felesleget.

Ápold kávézaccal a növényeid
A cserepes növények földjébe kevert kávézacc távol tartja a betolakodó rovarokat, férgeket, tetveket.

A hűtő szagtalanítására is kiváló a kávézacc
Tegyél a hűtőbe egy kis pohárban kávézaccot és pár nap alatt elmúlnak a kellemetlen szagok.

Boszorkánykonyha! Természetes szúnyogriasztó praktikákhttp://www.life.hu/csalad/20140730-bio-szunyogriaszto-praktikakkal-riaszd-el-a-csipos-szunyogokat.htmlA nyári esős napok után általában megszaporodnak a szúnyogok, de mi most olyan módszereket ajánlunk nektek, amelyekkel elriaszthatod a kellemetlen betolakodókat és még a környezetnek sem ártasz.Család--Boszorkánykonyha - Ránctalanítsd a bőröd természetesen!http://www.life.hu/csalad/20140808-boszorkanykonyha-igy-ranctalanitsd-a-borod-termeszetes-osszetevokkel-sheavaj-avokado-olaj-kokuszolaj.htmlSzeretnél üde és friss arcbőrt varázsolni magadnak pár nap alatt? Megmutatjuk a csodakrémet, amitől garantáltan éveket fiatalodhatsz.Család--Boszorkánykonyha: így lesz szagmentes a hűtőszekrényedhttp://www.life.hu/csalad/20140711-boszorkanykonyhank-eheti-tipjje-hogyan-tartsd-illatosan-a-hutoszekrenyt-tippek-kellemetlen-szagok.htmlÍme, a tuti tipp, ami segít abban, hogy ha bármikor kinyitod a hűtőszekrényt, ne risszanak el a kellemetlen szagok.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.