Babakocsikra és édesanyákra lövöldöztek Budapesten

Forrás: Thinkstock -
lövöldözés rendőrség Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre elkezdett foglalkozni a rendőrség azzal az üggyel, hogy valaki szeptember óta kisgyermekes anyukákra és babakocsikra lövöldözik a IX. kerületi Ferenc téren.

A sértettek azzal keresték meg az Indexet, hogy a IX. kerületi Ferenc téren valaki airsoft fegyverrel lövöldözi a padon ülőket. Szeptember elején még csak az tűnt fel nekik, hogy két pad körül feltűnően sok apró kis fehér golyó látható. Először azt gondolták, talán a fáról hullik valami, de később kiderült: ezek airsoft lövedékek.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap arról is beszámolt, hogy az egyik szülő kétszer is járt már a rendőrségen, ahol először a recepción nem vették komolyan a dolgot, majd egy másik nyomozó is hazaküldte. Azzal bocsátották útjára, hogy sokan tegyenek emailben hivatalos bejelentést, és akkor talán történni fog valami...

A riport hatására a IX. kerületi rendőrkapitányság úgy döntött, kivizsgálja az esetet. "Elmondták, hogy nagyon komolyan fogják venni, állítólag már két járőr kint is van a téren. A rendőrök azt is hozzátették, hogy annak is utánajárnak, hogy ki volt ügyeletben akkor, amikor a szülő személyesen szeretett volna bejelentést tenni, de nem vették elég komolyan, szinte lebeszélték a hosszú procedúráról."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.