Végre megmutatta sosem látott gyermekeit Julia Roberts

lesifotós Vacsora Julia Roberts Danny Moder család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő családjával vacsorázott, így kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós – és így láthatjuk végre mind a három gyermekét.

Julia Robertsre nem jellemző, hogy gyakran lehet együtt látni családjával: a színésznő valószínűleg minden követ megmozgat, hogy megkímélje három gyermekét a rivaldafénytől.

Forrás: Northfoto

Éppen ezért megy ritkaságszámba, hogy az öttagú família minden tagját egy időben, egy helyen kaphassák lencsevégre a lesifotósok.

Forrás: Northfoto

A 47 éves sztár férjével, Danny Moderrel és három gyermekükkel, az ikerpár Phinneausszal és Hazellel, illetve a 7 éves Henryvel távozott egy együtt elköltött vacsoráról.

5 kedvenc idézetünk Julia Robertstől

Irigyeltük ruhatárát, vele együtt sírtunk, nevettünk és izgultunk - a színésznő nemrég ünnepelt születésnapja alkalmából összegyűjtöttük a legjobb filmes idézeteit. Kattints ide értük!
Most akkor Kim Kardashian tényleg bevallotta, hogy terhes?!http://www.life.hu/csalad/20141031-kim-kardashian-masodik-gyermeket-varja-egy-ketes-megjegyzese-szerint.htmlKétes megjegyzést tett a celeblány, úgyhogy most mindenki lélegzetvisszafojtva várja a folytatást: jön az újabb baba?Család--Julia Roberts is beszállt a hollywoodi plasztikai műtét-vitábahttp://www.life.hu/trend/20141027-julia-roberts-szineszno-nem-akart-plasztikai-mutetet-amivel-szerinte-a-karrierjet-kockaztatta.htmlJulia Roberts Oscar-díjas színésznő elárulta, nem akart plasztikai műtétet, amivel szerinte a karrierjét kockáztatta. Korábban Renée Zellweger képei kapcsán került a középpontba a téma.Trend--Julia Roberts és Madonna esete a szőrtelenítéssel - a legkínosabb fotókhttp://www.life.hu/trend/20140430-szortelenites-ciki-fotok-szoros-sztarok.htmlMivel már célirányosan lépdelünk a nyár felé, és előkerülnek a szekrényből a rövidebbnél rövidebb ruhák, szoknyák és sortok, nem tolhatjuk tovább magunk előtt a szőrtelenítés kérdését. Ezért a Life.hu összegyűjtötte, hogyan csinálták anno a sztárok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.