Száznyolcvan fok: világsztárok az új élet küszöbén

Moby Bruce Willis sorozat Tom Selleck Száznyolcvan fok Gwyneth Paltrow Madonna mesekönyv sztár avokádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színésznőből blogger, énekesből teaháztulajdonos. Ismert emberek, akik úgy döntöttek: új életet kezdenek. Ahány ember, annyiféle út, lehetőség – soha nem lehet tudni, kinél mikor és miért következik be az a pillanat, amikor hátat fordítva addigi életének, teljesen új célokat tűz ki maga elé. Íme, néhány példa a világsztárok világából.

Új sorozat indul a Life.hu-n!

Jövő héttől induló „Száznyolcvan fok” elnevezésű új sorozatunkban olyan hazai ismert embereket mutatunk majd be, akik egyik pillanatról a másikra úgy döntöttek: új életet kezdenek. A váltás okairól, előzményeiről, sikereikről, kudarcaikról ők maguk mesélnek majd a Life.hu-nak. Elsőként Mészáros Gábort ismerheted meg, aki a recesszió áldozataként munkanélkülivé vált, majd felépítette saját csokoládébirodalmát, a chocoMe-t.

Gwyneth Paltrow: színésznőből lifestyle-blogger

Színészi karrierje csúcsán a nemrégiben elvált, Oscar-díjas Gwyneth Paltrow úgy döntött, a jövőben nem csupán a színészettel kíván foglalkozni. 2008-ban indította útjára blogját, a goop.com-ot, ami stílustippekkel, utazási ötletekkel, receptekkel, testmozgásról szóló anyagokkal és otthoni praktikákkal látja el az olvasóit. A színésznő ezen a felületen igyekszik megmutatni azt is, hogy éppen mi zajlik az életében: itt jelentette be válását is pár hónapja.

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Tipp

Még több sztárról, akik okos tanácsaikkal megváltanák a világot, ITT olvashatsz.

Moby: DJ, énekes-dalszerzõ és zenész, aki vegán teaházat nyitott

Tudtad, hogy a kilenvenes évek legfontosabb tánczene-alakja vegetáriánus? És azt, hogy újabban a zeneszerzés helyett/mellett egy vegán teaházat üzemeltet? A vegán kifejezés a táplálkozástanban a tisztán nyers növényi étrendet takarja. Moby teaházában 14 dollárért kaphatsz teát, vegán szendvicset és édességet is.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Tom Selleck: színészből lett avokádótermesztő

Az egész világ leginkább Magnumként, a magánnyomozóként emlegeti Tom Sellecket, aki amellett, hogy színész, 20 hektáros birtokán avokádót termeszt. És habár bevallottan kevesebbet hoz a konyhára a földművelés, mint a színészet, egyfajta B-tervnek tartja hobbiját.

Forrás: AFP/Mark Sagliocco

Bruce Willis bluesénekesként kezdte

Igen, Bruce Willis, a Die Hard filmsorozat sztárja korábban nem színészkedésből élt. Korábban bluesénekesként próbált befutni – kevés sikerrel. Két zenei albumon is hallható bársonyos hangja, az első ezek közül a The Return of Bruno, amelyet 1987-ben adtak ki.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Madonna: a popdíva mesekönyveket ír

A zeneipar 10 leggazdagabb anyukái közé beválasztott énekesnő, Madonna már hat sikeres gyerekkönyvet írt, valamint további tizenkettőnek társszerzője is volt. Az első gyerekkönyve, az Angol rózsák a leggyorsabban fogyó képeskönyv lett a megjelenés évében a New York Times bestsellerlistáján.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy
Hivatása: életmentő - orvosok, akiktől új esélyt kaphatsz egy jobb életrehttp://www.life.hu/csalad/20141105-a-richter-aranyanyu-dijra-jelolt-negy-orvos-szemelyes-tortenete.htmlÍme, az a négy orvos, akik közül bárkit hozzásegíthesz a 2014-es Richter Aranyanyu Díjjal járó elismeréshez és pénzjutalomhoz. CsaládÉlet az anyaméhbenhttp://www.life.hu/csalad/20141017-megmutatjuk-hogyan-fejlodik-a-magzat-az-anyamehben-kilenc-honapon-keresztul.htmlAmikor egy nő bizonyossá válik abban, hogy várandós, attól a pillanattól kezdve a legtöbbünkben kíváncsiság lesz úrrá: nemcsak azt próbáljuk meg elképzelni, milyen lesz majd a gyerekünk, ha megszületik, hanem azt is tudni, sőt látni szeretnénk, mi zajlik pontosan az anyaméhben a terhesség kilenc hónapjában.Család--Három nő, három sors, egy életcél – hétköznapi hősnők bevetésenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-a-richter-aranyanyu-dij-2013-as-ev-gyozteseivel-keszult-interju.htmlVannak, akik nap mint nap hajtanak végre különböző hőstetteket. Nagyszerű, példaértékű életekkel rendszeresen találkozik Rácz Zsuzsa írónő, a Richter Aranyanyu Díj megálmodója. A pályázat tavalyi győzteseinek személyes története tiszteletreméltó, és olykor igen szívbemarkoló is.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.